Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Hulladékgyűjtés

Szelektív hulladékgyűjtőA hulladék szelektív gyűjtésének hatékonysága, ezen belül a szelektív hulladékgyűjtők használata kapcsán a mai napig számos egymásnak ellentmondó álláspont létezik. Nem is csoda, hiszen rendkívül bonyolult a szelektív hulladékgyűjtés teljes hatásának vizsgálata (újrahasznosított nyersanyag miatta energiamegtakarítás, szelektív hulladékgyűjtők használatának környezeti terhelése, csökkenő hulladék környezeti hatása stb.).

A Zöldpolc ökoáruház véleménye szerint a szelektív hulladékgyűjtés összesített társadalmi, pénzügyi és ökológiai hatása pozitív. A szelektív hulladékgyűjtő (kuka, szemetes, tároló) kínálatunk az egyik legszélesebb az országban. Otthoni, intézményi-közületi és irodai használatra is egyaránt széles választékot kínálunk. Számos múzeum, iskola, sportintézmény, vállalat és magánszemély fedezte már fel szelektív hulladékgyűjtőinket. Nézzen körül Ön is!
Rendezés:
Értékelés: 4 / 5 csillag!
Készleten
12.690 Ft
Termék szűrő
Bruttó ár
Származás
Anyag
Űrtartalom
Miért érdemes tőlünk... kicsi