Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Igénybe vehető kedvezmények

1) TUDATOS VÁSÁRLÓI KÁRTYA TULAJDONOSOKNAK Zöldpolc TVE kedvezmény kártya

Váltsd ki kedvezménykártyádat a Tudatos Vásárlók Egyesületénél. Ezzel nem csak egy jó ügyet támogatsz, hanem ráadásként minden vásárlásod alkalmával 5% kedvezmény ben is részesítünk. A beváltás menete a következő:

  • Személyes vásárlás üzletünkben : Az utcáról betoppanva vagy online leadott bolti átvételes rendelés esetén fizetés előtt jelezd nekünk a TVE kártya meglétét. Ha érvényes a kártyád, levonunk rendelésed összértékéből 5%-ot. FONTOS: online vásárlás esetén akkor tudjuk érvényesíteni a kedvezményt, ha nem fizetted még előre ki a rendelésedet!
  • Online vásárlás kiszállítással : A TVE kártya 5%-os kedvezményét utólag érvényesítjük , ezért fontos, hogy a fizetési módok közül az UTÁNVÉT-et vagy az ÁTUTALÁST válaszd a rendelés leadásakor. A rendelés végén található MEGJEGYZÉS rovatba írd be a TVE kártya szöveget. A kártya érvényességét utólag, a rendelés során megadott e-mail cím alapján ellenőrizzük!  FONTOS, hogy a TVE kártya kiváltása során megadott e-mail címmel vásárolj. A megjegyzésed alapján leellenőrizzük a kártyád érvényességét, és utólag automatikusan levonjuk rendelésed értékéből az 5%-ot. Erről értesítést is küldünk. Ha bankkártyával előre kifizetted a rendelésedet, akkor sajnos utólag nem tudjuk visszafizetni Neked a kedvezményt.

2) KISMAMÁKNAK Zöldpolc kismama kedvezmény

Tudjuk jól, hogy egy csodás időszak a babavárás! Ha leendő anyuka vagy, akkor a terhességed időszaka alatt 5% kedvezménnyel szeretnénk Neked kedveskedni. A kedvezményt budapesti üzletünkben történő vásárlás esetén érvényesítheted. Ne felejts el szólni nekünk, ha jogosult vagy a kedvezményre! Nem biztos, hogy észrevesszük a kerekedő pocidat. Online vásárlás alkalmával sajnos jelenleg nincs lehetőséged a kismama kedvezményt igénybe venni érthető okokból. 

3) BOLTI VÁSÁRLÓKNAK Zöldpolc törzsvásárlói kedvezmény

Sokan még mindig előnyben részesítik a bolti vásárlást. Itt tanácsot kérhetsz eladóinktól, megfoghatod, megszagolhatod a készleten lévő termékeket. Sőt, sürgős esetben azonnal hozzájuthatsz a kedvenc natúr- vagy öko márkádhoz. Ha Te is szeretsz személyesen vásárolni, akkor a bolti törzsvásárlói kártyát Neked találtuk ki! Jellemzői:

  • Személyes adat megadása nélkül kérhetsz egyet
  • Minden 5. személyes vásárlásod alkalmával 5% kedvezmény re jogosít
  • Nincs minimális vásárlási érték
  • Szabadon átruházható
  • Nincs lejárata

4) ONLINE VÁSÁRLÓKNAK online_vasarlas_kedvezmeny_ikon.jpg

Szeretsz online, a karosszékben ülve kényelmesen vásárolni? Vagy egyszerűen messze vagy budapesti üzletünktől? Akkor számodra az online törzsvásárlói programunk való. Az összesített termék vásárlásod mértékétől függően nyújtunk Neked extra kedvezményeket. 100.000 Ft -os összvásárlás alatt hűségpontok at gyűjthetsz (100 forintonként 1 pont) regisztrált vásárlóként. 100.000 Ft felett i vásárlás esetén VIP törzsvásárlói státusz t szerezhetsz. VIP törzsvásárlóként akár 5%-os azonnali árengedmény t is igénybe vehetsz. Ezenkívül havonta megújuló, speciális akciók at hirdetünk meg kizárólag a VIP törzsvásárlóink részére. Részletekért kattints tovább: VIP törzsvásárlói program

FONTOS: A felsorolt kedvezmények nem összevonhatóak!

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk