Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü
Itt jártál: > >

Hírek

ünnepi nyitvatartás 0315Szeretnénk tájékoztatni a kedves vásárlóinkat, hogy a teljes március 15-i hosszú hétvégén, azaz pénteken és szombaton is zárva tart boltunk.

Nulla hulladékSzeretnéd csökkenteni a háztartásodban a hulladékok mennyiségét? Az elmélet nagyon jól hangzik, de hogyan lehetséges mindezt a gyakorlatban megvalósítani? Látogass el 2019. március 20-án a 2. Nulla Hulladék workshopra!
karacsonyfa.gif2018. december 22. és 2019. január 4. között zárva tartunk. Az ünnepek között a személyes átvétel is szünetel. Január 7-től a szokásos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat. A dec. 21. után feladott rendeléseket január 7-én dolgozzuk fel.
Decemberben megajándékozunk egy öko tollal! Vásárolj üzletünkben vagy webáruházunkban legalább 5.000 forint értékben és ajándékba adunk Neked egy karton tollat.

Az alábbiak szerint alakul áruházunk nyitvatartása az adventi időszak alatt!

 

Webáruházunk a közelgő szezonra való tekintettel csomagoló munkatársat keres! Ha szeretnél csatlakozni egy fiatalos, lendületes csapathoz, és egy rugalmas munkahelyet keresel, akkor várjuk jelentkezésedet. Járulj hozzá munkáddal további sikereinkhez!
őszi ünnepi nyitvatartás Az alábbiak szerint alakul áruházunk nyitvatartása az ünnepi hosszú hétvégéken!
2012_nyitvatartas.jpgSzombatra eső október 13-ai munkanapon az ügyfélszolgálatunk elérhetősége szünetel és a boltunk is zárva tart. Megértésüket köszönjük.
nyitvatartásMinden más változatlan, csak a nyitvatartás egy kicsit módosul! Minden hétköznap 9-18 óra között tart nyitva üzletünk, kivéve pénteken, amikor csak 17 óráig.
Laica szűrő csereprogramElindult Mo. első Laica szűrő csereprogramja a Zöldpolcnál. Gondoljon a környezetre és a pénztárcájára! Gyűjtsön össze 10 db használt Laica szűrőbetétet, hozza el boltunkba, és cserében ingyen adunk 1 db új szűrőt.