Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Ingyen elemgyűjtő a Zöldpolctól

Elemgyűjtő ingyenÉrdekelne egy teljeskörű és ingyenes megoldás az elemek gyűjtésére? Akkor figyelj! Ingyen biztosítunk elemgyűjtőt, tartalmát pedig partnerünk térítésmentesen el is szállítja!

 

Hivatalok, cégek, iskolák és társasházak figyelem! Egy rendkívül egyszerű és INGYENES megoldást kínálunk az elemek gyűjtésére. Vedd fel velünk e-mailen a kapcsolatot, és foglald le a szükséges mennyiséget. Gyere el budapesti üzletünkbe, és egy jelentkezési lap kitöltése után el is viheted a lefoglalt 15 literes elemgyűjtőket. Ha megtelt, akkor hívd fel partnerünket, aki el is szállítja az összegyűjtött elemeket. Az elszállítási igényedet az elemgyűjtő tetején található telefonszámon jelezheted.

Az elemgyűjtés mellett megoldást keresel egyéb szelektív hulladék típusok gyűjtésére? Akkor tekintsd meg cégünk szelektív hulladékgyűjtők oldalát, ahol Mo. egyik legnagyobb szelektív hulladékgyűjtő kínálata vár!

A részletek előtt egy kis háttér információ arról, miért fontos az elemek kontrollált összegyűjtése.

Miért fontos a használt elemek gyűjtése?

Nehéz manapság kikerülni az elemmel működő hordozható játékok, készülékek használatát. Környezetvédelmi szempontok, és nem utolsó sorban a spórolás érdekében érdemes beruházni egy akku töltőre, és tölthető akkumulátort használni. A használt elem veszélyes hulladéknak minősül, ezért kiemelten fontos a megfelelő kezelése, hasznosítása.

Ha ellenőrizetlen körülmények között a természetbe kerülnek, akkor a külső burkolat sérülésével az elem nehézfém alkotóelemei nedvességgel érintkezve kioldódhatnak. Ezek az oldatok a talajba jutva erősen szennyezik a termőföldet és a talajvizet. Nemhiába tilos a kommunális szemét közé dobni a használt elemeket, akkumulátorokat.

Tudtad például, hogy egy kis gombelem közel 1 köbméter földet tesz szennyezetté?

INGYENES megoldásunk a használt elemek gyűjtésére

 • Vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, és foglald le az igényelt mennyiséget. A készleten lévő mennyiséget elemgyűjtő termék oldalán ellenőrizheted le.
 • Látogass el a Zöldpolc budapesti üzletébe.
 • Töltsd ki az átvételi elismervényt, melyben vállalod, hogy
  • kihelyezed a gyűjtőt,
  • kizárólag partnerünkkel szállíttatod el az elemeket,
  • ha megtelt, akkor jelzed ezt a gyűjtőn szereplő telefonszámon.
 • Helyezd ki a gyűjtőt egy jól látható helyre.
 • Kommunikálj! Az új gyűjtési lehetőségről értesíts minél több kollégát.
 • Ha megtelt, akkor hívd fel a gyűjtőn szereplő számot.
 • A CCR REBAT Nonprofit Kft. munkatársai térítésmentesen elszállítják az elemeket.

A több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező CCR REBAT Nonprofit Kft. a természeti erőforrások fenntartható biztosításának szándékával a visszagyűjtést újrahasznosítással kombinálja. Ezáltal az új termékek gyártásához biztosít visszagyűjtött és újra felhasználható nyersanyagokat.

pdf_ikon.pngIngyenes elemgyűjtő - átvételi elismervény

FONTOS! Kérjük, hogy ne felejtsd el előzetesen lefoglalni az elemgyűjtőt. Üzletünkben jellemzően 10 darab ingyenes gyűjtőt tartunk, de a készlet  folyamatosan változik. Az előzetes foglalással biztos lehetsz abban, hogy tudunk Neked elemgyűjtőt biztosítani, és nem jössz hiába hozzánk.


A nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnénk leírni az elmúlt időszakban leggyakrabban felmerült kérdéseket:

1. kérdés: Rendeltem tőletek, és szeretném, ha kiszállítanátok a csomagommal együtt az elemgyűjtőt. Ez megoldható?

1. válasz: Sajnos nem! Az elemgyűjtőt akkor tudjuk ingyen biztosítani, ha az átvétel ellenőrzött körülmények között zajlik, és aláírod az átvételi elismervényt. Ezért nincs arra lehetőség, hogy a terméket kiszállítsuk. Abban az esetben sem, ha a szállítási díjat kifizeted.

2. kérdés: Társasház kezeléssel / létesítménygazdálkodással / iskolafenntartással stb. foglalkozom, ezért több mint egy darabot szeretnék elvinni. Ki tudjátok szolgálni ezt az igényt?

2. válasz: Igen, de előzetes egyeztetés alapján. Az üzletünkben jellemzően 10 darab elemgyűjtőt tartunk, de a készlet folyamatosan változik. Az elemgyűjtő termék oldalán leellenőrizheted, hogy jelenleg hány darab van jelenleg raktáron. Ehhez keresd az ELÉRHETŐSÉG sort. A mellette található infó gombra állva informálódhatsz az itt kiírt adatok jelentéséről. A foglaláshoz írj nekünk egy emailt.

3. kérdés: Vidéki vagyok, de megoldom a budapesti átvételt. Vidékre is lejönnek az elemekért.

3. válasz: Igen! Partnerünk Magyarország egész területén elszállítja az elemeket. Számíts viszont arra, hogy vidéki cím esetén többet kell várni az elszállításra, mint a fővárosban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek