Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Ingyen gyerek belépő az állatkertbe

logo-fovarosi-allatkert.jpgA Fővárosi Állatkert kezdeményezésének részeként ingyen mehetnek be azok a 2 és 14 év közötti gyerekek, akik legalább 10 kilapított italos kartondobozzal érkeznek szeptember 8-án vagy 9-én.


Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) és a Fővárosi Állat- és Növénykert 4. alkalommal rendezi meg a Vidám Doboz Napokat. Az akció keretében a gyermekek a kilapított, minimum egyliteres italos kartondobozokért cserébe belépőjegyet kapnak az állatkertbe. A programmal a szelektív gyűjtés fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a szervezők. Az ingyenes állatkerti gyermekbelépőn túl, a főbejártnál felállított gyűjtőpontnál színes, érdekes grafikákról tájékozódhatnak az érdeklődők az italos karton életútjáról és újrahasznosítási folyamatáról.

Az akció részleteiről további tájékoztatást a www.italoskarton.hu vagy a www.zoobudapest.com oldalon kaphatnak az érdeklődők.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek