Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Karnauba viasz (100 g)

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 22
Egységár: 21,90 Ft/g
Értékelés: Nem értékelt termék. Legyél Te az első!
Raktárkészlet:
X darab raktáron - Raktárunk készlete darabban.
Rendelhető (nincs raktáron) - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - A termék hiánycikk vagy kifutott. A kosárba rakom gomb ilyenkor inaktív.
1 db raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
10 munkanap + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

Információk a nyári szállítással kapcsolatosan

A nagy melegre való tekintettel péntekenként nem adunk át csomagokat a futárszolgálatnak: a heti utolsó csomagfeladási nap csütörtök, ezt követően pedig hétfő a következő. Kérjük, hogy a szállítási időtartam esetén ezzel kalkulálj!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Shea vaj finomítatlan (450ml) Shea vaj finomítatlan (450ml)
555 Ft -tól
Wooden Spoon Bio Mandulaolaj (30 ml) Wooden Spoon Bio Mandulaolaj (30 ml)
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Karnauba viasz (100 g) bemutatása

A karnauba viasz egy természetes növényi viasz, amelyet a Copernicia cerifera növény leveleiből vonnak ki.

Kivételesen magas olvadáspontja miatt ideális az olyan kozmetikai készítmények hőstabilitásának javítására, amelyek magas hőhatás hatására megőrzik fizikai vagy molekuláris összetételüket.

Emulgeáló, sűrítő és lágyító tulajdonságai miatt népszerű hipoallergén adalékanyag kozmetikai termékekben, például arckrémekben, dezodorokban, különböző sminkekben és fényvédő termékekben. Ezekben a termékekben a karnauba viasz természetes kötőanyagként működik, amely növeli a tartósságukat, meghosszabbítja a bőrön vagy hajon való tartózkodás idejét. Ez teszi népszerű összetevőjévé a hajápoló termékekben, például a hajformázó viaszokban, valamint az olyan krémekben, amelyeknek hosszú ideig a bőrön kell maradniuk a sebgyógyulás elősegítése érdekében.

A karnauba viasz jól kombinálható számos más növényi, állati és ásványi eredetű viasszal, valamint különböző természetes vagy szintetikus gyantákkal. A karnauba viasz ezen kombinációk bármelyikében fokozza az emulziók összetevőinek kötő tulajdonságait, lehetővé téve, hogy a folyadékok könnyen egyesüljenek a kémiai összetevőkkel, különösen az olajokkal. Ez segít tartós krémes állagú termékek létrehozásában. Ha a karnauba viasz és az említett viaszok valamelyikének kombinációja olyan termékekben használatos, mint a dezodorok, rúzsok vagy alapozók, akkor a karnauba viasz és az említett viaszok valamelyike segít növelni a lipidek sűrűségét. Ez segít a termékeknek megtartani szilárd textúrájukat, miközben finoman kenhetők a bőrön. Ez a könnyű kenhetőség teszi a karnauba viaszt ideálissá a sminkekbe, mivel a formáját inkább rugalmasan tartja, és ez a rugalmasság biztosítja a smink könnyű felvitelét.

A karnauba viasz keményítő, sűrítőszer, lágyítószer, viszkozitásmódosító, stabilizátor, emulgeálószer.

Olvadáspontja: 84 °C

Használata

Alkalmazási koncentráció: 1-25%.

Alkalmazási példák:

  • Balzsamok (15-20%)
  • Krémek (5-10%)
  • Kondicionálók (1-3%)
  • Dezodorok (1-15%)
  • Szemhéjfestékek (3-10%)
  • Hajpakolások (2-5%)
  • Szempillaspirál (2-25%)
  • Szappanok (1-3%)

Kiszerelés

100 g

pdf_ikon.pngKarnauba viasz biztonsági adatlap

Összetevők (INCI) Copernica Prunifera (carnauba) wax

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezeket vásárolták hozzá

Értékelés: 5 / 5 csillag!(8)
Készleten
1.399 Ft

Termék oldal szállítás box