Leírás és Paraméterek
Kendermagliszt, Nature Cookta bemutatása
A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatók. A kendermag rendszeres fogyasztásával azonban a vegetáriánus és vegán életmódot folytatók, vagy a húst csak kisebb mértékben kedvelők is – az esszenciális aminosavak terén – megfelelő beviteli forráshoz juthatnak.
A Nature Cookta kendermag liszt nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is, melyek az egészséges érrendszer és a jó vérnyomás garantálói. Fontos tudni, hogy a telítetlen zsírsavak bevitele nem növeli a koleszterinszintet, sőt fokozza a zsíranyagcserét. A kendermag kiemelkedő Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalommal rendelkezik.
A kendermag magas rosttartalma, mely elősegíti az emésztést, hatásos savtúltengés esetén, és garantálja a jó bélműködést. Kitűnő ásványianyag forrás is - kálcium, magnézium és kalium tartalma miatt -, ezen kívül a kendermag bővelkedik B- és E-vitaminban.
100 gramm Nature Cookta Kendermagliszt tápanyagtartalma:
Kalória és energia tartalom: 302 kcal/1238 kJ
Fehérje: 47,5 g
Szénhidrát: 17 g
Rost: 9,6 g
Zsír: 11,3 g
ebből egyszeresen telítetlen: 1 g
Omega-3: 2,1 g
Omega-6: 6 g
Nátrium: 15 mg
A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatók. A kendermag rendszeres fogyasztásával azonban a vegetáriánus és vegán életmódot folytatók, vagy a húst csak kisebb mértékben kedvelők is – az esszenciális aminosavak terén – megfelelő beviteli forráshoz juthatnak.
A Nature Cookta kendermag liszt nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is, melyek az egészséges érrendszer és a jó vérnyomás garantálói. Fontos tudni, hogy a telítetlen zsírsavak bevitele nem növeli a koleszterinszintet, sőt fokozza a zsíranyagcserét. A kendermag kiemelkedő Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalommal rendelkezik.
A kendermag magas rosttartalma, mely elősegíti az emésztést, hatásos savtúltengés esetén, és garantálja a jó bélműködést. Kitűnő ásványianyag forrás is - kálcium, magnézium és kalium tartalma miatt -, ezen kívül a kendermag bővelkedik B- és E-vitaminban.
100 gramm Nature Cookta Kendermagliszt tápanyagtartalma:
Kalória és energia tartalom: 302 kcal/1238 kJ
Fehérje: 47,5 g
Szénhidrát: 17 g
Rost: 9,6 g
Zsír: 11,3 g
ebből egyszeresen telítetlen: 1 g
Omega-3: 2,1 g
Omega-6: 6 g
Nátrium: 15 mg
Kiszerelés
250 g
Származás | Magyarország |