Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Kincskeresésre fel! Játssz velünk ajándékutalványért!

Kincskeresésre fel! Játék!Nyári játékunkban Zöldpolcos ajándékutalványt nyerhetsz, ha megtalálod a webáruház valamelyik terméke mögé rejtett kincset. Játszani jó, de nyerni még jobb! :) A részletekért kattints tovább.

 

Kövesd Facebook oldalunkat, ha szeretnél egy kis segítséget a kincskereséshez!

Összefoglaló

Játék időtartama: 2017. július 3. - július 16.
Nyeremény: 1 db 10.000, 2 db 5.000 forintos ajándékutalvány
Sorsolás: 2017. július 17.
Eredményhirdetés: Facebook rajongói oldalunkon. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Zöldpolc kincskeresés

Játék menete

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint figyelni 2 héten keresztül a webáruházunkban található termékeket. A hét minden hétköznapján (hétfőtől péntekig) minden nap más és más termék mögé bújtatjuk a kincsesládánkat. Ha megtalálod, hogy melyik terméknél rejtettük el a kincset, akkor az oldal alján található űrlap segítségével küldd be a helyes megfejtést. Minden egyes beküldött megoldás egy esélyt jelent arra, hogy kisorsoljuk a nevedet. Vagyis a sorsolásnál egy játékos neve annyiszor kerül be a virtuális kalapunkba, ahány helyes megfejtést küldött be a játék ideje alatt.

A kincsesláda minden nap 9 óra környékén változtatja meg a helyét. A helyváltoztatásról Facebook oldalunkról értesülhetsz. A helyes megfejtések egy listába kerülnek, ahonnan a játék lezárása után kisorsoljuk a nyertest. Az adott napra vonatkozó megfejtést nem kell aznap beküldened. A lényeg, hogy 2017. július 16-ig rögzíts be az adott napokra vonatkozó megfejtést.

Egy napra egy személy csak egy helyes megfejtést küldhet be. Ha minden nap megtaláltad a kincset, akkor összesen 10 helyes megfejtéssel nevezhetsz.

A termék kategória oldalán és a termék részletes oldalán is feltüntetjük a kincsesládát, melyet a termékfotón matrica formájában fogsz megtalálni:

Kincsesláda kategória oldalon

Kincsesláda a részletes termék oldalon

Nevezés

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek