Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Koronavírus járvány - RENDKÍVÜLI TUDNIVALÓK!

Tekintettel a "koronavírus-járványra" a megelőzés és az egészségvédelem érdekében a Zöldpolc Ökoáruház az alábbi lépéseket teszi!

 

Nagyon fontosnak érezzük, hogy mindent megtegyünk, hiszen felelőséggel tartozunk vevőinkért és hozzátartozóikért, saját magunkért és családjainkért, és természetesen a leginkább veszélyeztetett időskorúakért.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul működik, a rendelések leadhatóak házhoz szállítással! 
Kérjük, hogy amennyiben lehetséges, akkor a PickPackPont-os és postán maradó átvételi lehetőségek helyett a házhozszállítás kiválasztása élvezzen előnyt!

Személyes átvételre és a bolti vásárlásra egyelőre korlátozottan van lehetőség, az alábbi szabályok figyelembevétele és betartása mellett!

  • A boltban a személyzet mellett EGYSZERRE 1 VÁSÁRLÓ tartózkodhat!
  • A várakozókat kérjük, hogy a hatósági szabályok betartása mellett a BOLTUNK BEJÁRATA ELŐTT VÁRAKOZZANAK!
  • Megkérjük a belépő vásárlókat, hogy FERTŐTLENÍTSÉK A KEZÜKET! Ehhez a szükséges kézfertőtlenítőt természetesen biztosítjuk!
  • Kérjük megértésüket, amennyiben valamilyen terméket már nem tudunk eladni, hiszen a megrendelések kiszolgálása sorrendben történik, és a webáruházban leadott megrendelések tételeit nem minden esetben tudjuk levenni a polcról!

FIGYELEM! A nyitvatartásunk a veszélyhelyzetre vonatkozó mindenkori aktuális szabályozás szerint alakul! Jelenleg 9-15 óra között biztosan nyitva vagyunk!

Megteszünk mindent annak érdekében, hogy Megrendelőink kiszolgálása továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Fokozottan odafigyelünk a fertőtlenítésre, betartjuk a szigorú higiéniai előírásokat.

Megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek