Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Kreatív tárgyak PET palackból

pet_palack_penztarca_kicsi.jpgAzon kívül, hogy szelektíven gyűjtjük őket, vajon mire lehet még használni a PET palackokat? Egy kis kreativitással számos hasznos tárgyat készíthetünk belőlük. "Alternatív hasznosítása a PET palackoknak" körkép a nagyvilágból.
A képen látható  tárgy elkészítéséhez nem kell sok segédeszköz, olló vagy kés, zsineg, ragasztó és egy óra alatt kész is vagyunk vele.


Photo Courtesy of Michelle Brand.

Akár hiszik, akár nem ez a játék repülőgép PET palackból készült. Kattintsanak a linkre és a folyamatot is meg tudják nézni. Ezután nem lesz nehéz elkészíteni, akár otthon akár az óvodában a gyerekekkel:

Forrás: Hogy készíthetem el?Elhiszik? Ez a fülbevaló műanyag tejes flakonból készült ezüst szárral és újrahasznosított üveggyönggyel.


Forrás: http://bluebirdboutique.co.uk

Madáretető PET palackból.


Nem hisz a szemének? Műanyag elefánt? Erre szokták mondani, nem semmi.

Forrás: http://declubz.com/blog

Tudta Ön, hogy a PET palackok 80%-át nem használják fel újra? Lássuk csak ezt a fotót. Ugye vannak még hihetetlenül kreatív emberek?

Kreatív lámpakészítő PET palackból:


Ötlet a keetsa.com/blog/tag/plastic_bottles -ról.

Gondolta volna, hogy két kiürült palack percek alatt pénztárcává válhat? Ötletgazda a geek-ware.blogspot.comon.Forrás: www.szelektiv.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek