Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Kupakgyűjtési kampány

kupakgyűjtés
Hozd el hozzánk a kupakokat, dobd be az üzletünkben kihelyezett gyűjtőbe! Ha szeretnél akkor csatlakozz a kampányhoz! A kampány célja a környezettudatosság és az esemény népszerűsítése mellett a hátrányos helyzetű gyermekek sportolásának támogatása.                                       
A részletekért olvass tovább!
 

KupakgyűjtőkA 2022-ben megrendezésre kerülő Férfi Kézilabda Európa-bajnokság szervezőivel együttműködve kupakgyűjtési kampányt indítunk el. A kampányban résztvevő irodaházak, intézmények és egyéb létesítményekben a kézilabda EB arculatával ellátott beltéri szelektív hulladékgyűjtőkben történik a kupakok begyűjtése.

A kampány célja a környezettudatosság és az esemény népszerűsítése mellett a hátrányos helyzetű gyermekek sportolásának támogatása.


Miért jó ez? Mi a célunk?
• az egyedi kupakgyűjtőket díjmentesen elérhetőek és kihelyezhetőek
• a kupakokból származó bevétel teljes egészében az Unicef magyarországi szervezetéhez kerül,
• szeretnénk felhívni a figyelmet ezen kívül a környezettudatosság, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára,
• kitűzött célunk - a közel 1,5 éves kampány végére – hogy minimum 15 tonna kupakot be tudjunk gyűjteni.

Hogyan igényelhető? Mik a további teendők?
• Igényeket  továbbítjuk a partnerünknek, a kukákat gyártó Recobin Kft.-nek, vagy közvetlenül a recobin@recobin.hu-ra  is lehet az igénylési kérelmet megküldeni.
• Kérjük az edényeket forgalmas, központi helyekre kihelyezni – akár emeletenként többet is, hogy minél több kupakot tudjuk összegyűjteni.
• A kukák kihelyezése után indulhat a gyűjtés!
• A recobin@recobin.hu e-mail címre tudják jelezni, ha megtelik egy kuka, ürítését cégcsoportunk tagja a GreenSitu Kft. végzi.

Köszönjük segítségüket, sikeres gyűjtést kívánunk! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus