Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Lebomló térkitöltés a Zöldpolcos csomagoknál

Lebomló térkitöltésMagyarországon elsőként olyan biológiailag lebomló térkitöltőt előállító gépet szereztünk be, mellyel meg tudjuk védeni a kiszállítás alatt lévő termékeket minimális környezeti terhelés mellett. Kattints tovább az erről készült videó megtekintéséhez.

 

Nálunk nem csak a termékek, hanem a csomagolás is „zöld”. A napokban érkezett be hozzánk egy olyan speciális térkitöltő gép, ami biológiailag lebomló anyagot fúj fel levegővel. Így a térkitöltéshez használt anyag gyakorlatilag minimális, ráadásul lebomlik. Így lelkiismeret furdalás nélkül rendelhetsz öko termékeinkből, mivel a csomagolásnak elhanyagolható a környezeti terhelése.

Kíváncsi vagy további részletekre, hogy mitől öko a csomagolásunk? Akkor látogass el az alábbi oldalra: Zöldpolc öko csomagolás

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek