Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

Legszebb húsvéti tojás játék

husveti_tojas_jatek_kicsi.jpgKözeledik a húsvét, amelynek igazi díszei a hímes tojások. Ezeket készíthetjük otthon is, saját magunk szórakoztatására, illetve az ünnep hangulatának fokozására. Tavaszi nyereményjátékunk keretében szeretnénk teret adni a kreatív ötleteknek és megnézni, hogy Ön milyen tojásokkal várja a locsolókat.


Elő a festékkel, írókával, színes fóliákkal, matricákkal, levelekkel, patkókkal, gyöngyökkel és minden a tojás díszítéséhez szükséges eszközzel! Amennyiben ügyes tojásfestőnek tartja magát, és nevezni szeretne a művével, akkor készítsen róla egy fényképet, és küldje el e-mail címünkre (az alkalmazott díszítési technika leírásával együtt). Csak annyit kérünk Öntől, hogy a beküldött tojás esetében domináljon a zöld szín!

A tojások díszítésének csak a képzelet szab határt, lehet egyszerű vagy extravagáns, egyszínű, vagy tarka-barka. Természetesen bármilyen technikát lehet alkalmazni a hagyományostól az egészen újszerűig.

husveti_tojas_jatek_kep_01.jpg Fotóval kapcsolatos elvárások

  • Minimális méret: 640 x 480 pixel
  • Dátum vízjel: Legyen rajta a fotó készítésének dátuma a képen! Ha ez nem megoldható, akkor készítsen legalább 2 képet a tojáskészítés különböző fázisáról. Ez bizonyítja a kép eredetiségét.
  • Tojás: Ne felejtse el, hogy a tojásnál dominálnia kell a zöld szín valamilyen árnyalata.

A legszebb tojások készítőit értékes nyereménnyel jutalmazzuk!

Játék menete

Az elkészített tojásról készült képet/képeket, valamint az alkalmazott díszítési technika rövid leírását küldje el e-mail címünkre 2013. április 3-ig. A beérkező pályázatok közül a 3 legszebbet díjazzuk. A beérkezett képeket a Facebook oldalunkon is bemutatjuk.

FONTOS: Egy személy csak egy tojással indulhat a versenyen!

A játékban korhatár nélkül bárki részt vehet.

Játék időtartama

Képek beküldhetők: 2013. március 27-től – 2013. április 3-ig
Sorsolás: 2013. április 4-én

Nyeremény

5.000 Ft-os Zöldpolc ökoáruház vásárlási utalvány.

Nem teszünk különbséget a 3 legszebb tojás között. A kiválasztott alkotások beküldőit egyenként 5.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal díjazzuk!
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek