Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Már online is használható a TVE kártya

tve_kartya_online.jpgLegújabb fejlesztésünknek köszönhetően már online vásárláskor is igénybe veheti a TVE kedvezménykártya előnyeit. A Zöldpolc 5% kedvezményt nyújt a kártya tulajdonosainak.

A Tudatos Vásárlók Egyesületének kedvezménykártyájával majdnem 80 jófej helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhat. Ezek olyan etikus, illetve környezetbarát termékeket, szolgáltatásokat értékesítő helyek, melyek  társadalmi vagy környezeti teljesítmény terén a többiek előtt járnak. A Zöldpolc pedig ilyen minősített hely! :)

A kártya megvásárlásával a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagja lehet. Így nem csak kedvezményesen zöldítheti életmódját, hanem a tudatos vásárlás ügyét is támogatja!

tve_kartya_online_nagy.jpg

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezményt a kosár oldalon érvényesítheti, ha a vásárlói fiókjának e-mail címe megegyezik a kártya kiváltásakor megadottal, és rendelkezik érvényes TVE kártyával.

tve_kartya_bevaltas_screenshot.jpg

Töltse ki 2015. szeptemberében a tudatos vásárlói kvízünket, és nyerjen: Zöldpolc tudatos vásárlói játék
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek