Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Megszökött a Zöldpolc béka. Találd meg!

joga_beka_kicsi.jpgKényeztettük, etettük szép nagy legyekkel, becézgettük, simogattuk, de mégis világgá ment az óriás plüss békánk. :( Nagyon hiányzik nekünk. Segíts megtalálni őt a webáruház termékei között, és lehet, hogy örökbe is fogadhatod. Játék!
"Találd meg a Zöldpolc békát "játék


Kivittük a tengerpartra, nézhetett tévét a kanapénkon, családtagként kezeltük, mégis megszökött. Segíts nekünk megtalálni őt! Nagyon hiányzik nekünk! Most elbújt a webáruház termékei közé, és arra vár, hogy megtaláld. Játssz velünk, és lehet, hogy örökbe is fogadhatod!

beka_kereso_jatek_kics.jpg

Játék menete

kereses.jpgA játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint figyelni egy héten keresztül a webáruházunkban található termékeket. A hét minden hétköznapján (hétfőtől péntekig) minden nap más és más termék mögé bújik el a piros szemű leveli békánk. Ha megtaláltad, hogy melyik terméknél rejtőzött el (valamelyik termékünk fő termék képén fogod megtalálni), akkor küldd el a termék nevét e-mail címünkre. Minden beküldött email, ami megfelel a lenti feltételeknek egy esély arra, hogy megnyerd az óriás plüss békánkat. Vagyis a sorsolásnál a játékos neve annyiszor kerül be  virtuális kalapunkba, ahány helyes megfejtést küldött nekünk a hét folyamán.

Egy adott természetes személy naponta csak egy helyes megfejtést küldhet be hozzánk. Ugyanazon személy különböző email címekről küldött megfejtéseit érvénytelenítjük! Ebből következően 1 személy a játék ideje alatt maximum 5 helyes megfejtéssel "pályázhat".

A béka minden nap 9 óra környékén változtatja meg a helyét. Eddig az időpontig lehet az aznapra vonatkozó megfejtést beküldeni. Az utolsó (pénteki) megfejtést vasárnap éjfélig lehet beküldeni egyszer. A helyes megfejtések egy listába kerülnek. Innen sorsoljuk ki a nyertest.

Felhívjuk minden kedves játékosunk figyelmét, hogy a felajánlott plüss békát a webáruházon keresztül is áruljuk. A békát nem itt kell keresni! Nem számít jó megfejtésnek, aki a plüss békánkat küldi el!

A kategória oldalon is látható termék képen a következőt kell keresned:

joga_beka.jpg

Játék időtartama:
2012. december 10 - 16.
Sorsolás: 2012. december 17.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek