Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Megszökött! Segíts megtalálni a Zöldpolc smiley-t!

smiley_zoldpolc_kicsi.jpgLégyszíves segíts nekünk... megszökött a kis huncut Zöldpolc smiley! Találd meg november 2. és 8. között, hogy hova bújt el, és segítségedért megnyerheted a Zöldpolc ajándékutalványok egyikét.


Játék menete

megszokott_a_beka_jatek.jpgA játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint figyelni egy héten keresztül a webáruházunkban található termékeket. A hét minden hétköznapján (hétfőtől péntekig) minden nap más és más termék mögé bújik el a Zöldpolc smiley. Ha megtaláltad, hogy melyik terméknél rejtőzött el a smiley (keresd a termék képében), akkor küldd el nekünk a lenti űrlapon keresztül a dátumot, a termék nevét és az e-mail címed.

Minden helyes megfejtés egy esély arra, hogy kisorsoljuk a nevedet. Vagyis a sorsolásnál egy játékos neve annyiszor kerül be a virtuális kalapunkba, ahányszor helyes megfejtést küldött be a játék ideje alatt.

Egy adott természetes személy naponta csak egy helyes megfejtést küldhet be hozzánk. Ugyanazon személy különböző e-mail címekről küldött megfejtéseit érvénytelenítjük! Ebből következik, hogy 1 személy a játék ideje alatt legfeljebb 5 helyes megfejtéssel nevezhet.

A smiley minden nap 9:00 óra környékén változtatja meg a helyét. A helyváltoztatásról Facebook oldalunkon külön be is számolunk. Eddig az időpontig lehet beküldeni az előző napra vonatkozó megoldást. Az utolsó, péntekre vonatkozó megfejtést egészen vasárnap éjfélig lehet beküldeni. A helyes megfejtések egy listába kerülnek, ahonnan a játék lezárása után kisorsoljuk a nyertest.

Így néz ki a Zöldpolc smiley. Ezt kell keresned a termékeink képeiben:

smiley_zoldpolc_kicsi.jpg

Játék időtartama:

2015. november 2-8.
Sorsolás: A játék vége utáni héten.
Eredményhirdetés: Facebook rajongó oldalunkon - A nyerteseket a megfejtéskor megadott e-mail címen értesítjük.

Nyeremények:

I. helyezett - 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
II. helyezett - 7.000 Ft-os vásárlási utalvány
III. helyezett - 3.000 Ft-os vásárlási utalvány
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek