Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Milyen hulladékot hozhatsz vissza a Zöldpolchoz?

Újrahasznosítás ZöldpolcNem csak működésünkben vagy termékeink kiválasztásában helyezzük előtérbe a környezettudatos szemléletmódot. Ismerd meg újrahasznosítási programjainkat! Avagy mit hozhatsz vissza a Zöldpolchoz, hogy ne szemétként végezze.

 

HASZNÁLT KARTONDOBOZ ÁTVÉTEL

Kartondoboz újrahasznosításAmennyiben webáruházunkon keresztül rendelsz, a csomagjaink többségét használt karton dobozba küldjük ki. Lehet kicsit viharvert, lehet tele lesz ragasztva, viszont ez sokkal környezetbarátabb megoldás mintha minden csomagunkat új kartondobozba csomagolnánk. Szállító partnereink többségénél rengeteg karton doboz gyűlik össze, amit jellemzően összepréselnének, és elszállíttatnának.

A rendelt termékeinkkel együtt a gyártó és kereskedő partnereink használt dobozokat is hoznak hozzánk. 2 legyet egy csapásra! A használt dobozok szállítása miatt nem terheljük a környezetet, és egy kiszállítás erejéig újrahasznosítjuk a kartondobozaikat. Ezzel tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a kiszállítás miatt felhasznált anyagmennyiséget.

Ha budapesti üzletünkbe látogatsz vásárlás vagy online rendelés átvétele céljából, akkor hozd el a még használható kartondobozaidat. Lehet bármilyen méretű, színű, formájú! Csupán annyit kérünk, hogy legyen használható állapotban. E miatt zsíros vagy szakadt dobozokat sajnos nem tudunk használni!

Adj új életet dobozaidnak, és hasznosítsd újra! Hozd el hozzánk!

Érdekel, hogy még milyen erőfeszítéseket teszünk a webáruház csomagjaink öko lábnyomának csökkentésére? Részlekért olvasd el a Környezetbarát csomagolás oldalunkat.

KUPAKGYŰJTÉSRE FEL!

KupakgyűjtésA PARTNERÜKKEL KÖZÖSEN BIZTOSÍTOTT EKUPAKGYŰJTÉSI KAMPÁNY 2021. NOVEMBER VÉGÉIG ÉRVÉNYES!

Csatlakoztunk a 2022-es férfi kézilabda- Európa-bajnokság szervezőinek és partnereink kupakgyűjtési kampányához! A kupakgyűjtés kampányszerű szervezésével szeretnénk a környezettudatosság fontosságára is felhívni a figyelmet. A kupakokból származó bevétel teljes egészében az UNICEF magyarországi szervezetéhez kerül, támogatva ezzel a hátrányos helyzetű gyermekek sportolását.

A közel 1,5 éves gyűjtési időszak alatt a közös célunk minimum 15 tonna kupak begyűjtése. Segíts Te is és dobd be az üzletünkben boltunkban kihelyezett gyűjtőbe a kupakokat!

További részleteket a Kupakgyűjtési kampány oldalunkon olvashatsz.

LAICA SZŰRŐBETÉT CSEREPROGRAM

A MAGYARORSZÁGI LAICA PARTNERÜKKEL KÖZÖSEN BIZTOSÍTOTT EGYEDÜLÁLLÓ LAICA CSEREPROGRAMUNK MŰKÖDÉSE 2021. MÁJUS VÉGÉIG ÉRVÉNYES!

Gyűjtsd össze a használt Laica szűrőbetéteket, és megjutalmazzuk erőfeszítéseidet! 10 db használt szűrőbetét után ajándékba kapsz 1 db Laica szűrőbetétet. 20 db használt szűrőbetét után pedig egy Laica Clear Line kancsót adunk ajándékba. A visszahozott Laica szűrőbetéteket pedig visszajuttatjuk a magyarországi importőrhöz újrahasznosítás céljából.

Keresd a gyűjtőkartont az üzletünkben!

ECONUT, WASH TAPS ÉS CUDY FLAKON VISSZAGYŰJTÉSI PROGRAM

Visszahozhatod hozzánk az üres WASH TAPS és CUDY termékek flakonjait! Ezeket visszajuttatjuk a gyártónak, akik pedig megfelelő tisztítás után újra felhasználják őket. Ugyancsak leadhatod hozzánk a kiürült ECONUT mosógélek flakonjait is!

Egyelőre a fenti magyar gyártókkal sikerült újrahasznosítási partnerségre lépnünk, de folyamatosan keressük a flakon visszagyűjtési programunk bővítési lehetőségeit.