Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Mimó és Csipek a Zöldpolcnál

mimo.jpg2014. november 14-én pénteken 17-18-ig INGYENES gyerekprogram a Zöldpolc budapesti boltjában! Mimó és Csipek báb- és kézműves foglalkozással várunk minden kedves érdeklődőt. A részvétel regisztrációhoz kötött!


mimo_es_csipek_zp.jpg2014. november 14-én pénteken 17-18-ig INGYENES gyerekprogram a Zöldpolc budapesti boltjában! A Mimó és Csipek Roadshow keretén belül jövő hét végén boltunk ad otthont az egyik foglalkozásnak. Cserke a róka segítségével a gyerekek az energiatakarékosság meglepő trükkjeit ismerhetik meg. A foglalkozás bábelőadással kezdődik, majd egy kézműves foglalkozással folytatódik.

FONTOS! A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni emailen vagy telefonon lehet ügyfélszolgálatunknál a gyermek nevének és életkorának megjelölésével: (http://www.zoldpolc.hu/kapcsolat/) A létszám feltöltése jelentkezési sorrendben történik!

További részletek:

  • Ajánlott életkor: 5-8 év
  • Időpont: 2014. november 14. (17:00-18:00)
  • Helyszín: Zöldpolc ökoáruház (1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102.)
  • Résztvevők száma: Maximum 12 fő
  • Program: Mimó és Csipek öko bábelőadás és kézműves foglalkozás energiatakarékosság témában
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek