Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Fürdőszoba és WC

Természetes tiszítószerek a fürdőszobáhozA fürdőszoba és WC tisztítására széles körben alkalmazhatók környezetbarát termékek. Természetes alapanyagai ugyanolyan tisztítóhatással rendelkeznek, mint a vegyipari társai. Az öko fürdőszobai tisztítószerek nem csak ezért előnyösebbek, mert a környezetbe kerülve nem szennyezik a talajvizet és a vízi állatok élővilágát, hanem a vegyipari termékekkel ellentétben a szervezetünkre sem jelentenek igazi veszélyt.

Az ecet is kiváló vízkőoldó önmagában is, de aki kellemetlen illata miatt nem ezt választja, talál termékeink között semleges illatú tisztítószereket is. A szódabikarbóna pedig amellett, hogy fehérít (pl.fugát), fertőtlenítőnek és súrolószernek is tökéletes. Bőr- és pénztárcabarát, biológiailag lebomló termékeink tökéletes ellenségei a makacs szennyeződéseknek.

Rendezés: