Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Mosódió

A mosódió tőlünk nyugatra már évek óta óriási népszerűségnek örvend. Sokan ezt tartják a legjelentősebb bio mosószernek a világon. A mosódió a „Sapindus mucorossi" növény kimagozott termése. Ez a növény a szappanfák családjába tartozik és egy különleges anyagot tartalmaz, a „saponin"-t. Ez meleg vízzel érintkezve habzani kezd, ezáltal a szappanhoz hasonlóan jelentős mosóerővel bír.

A mosódió egyik legnagyobb előnye, hogy környezetbarát, mivel a többi mosószerrel ellentétben nem tartalmaz foszfátot és tenzideket. Ezek az anyagok ugyanis bőrirritációt okozhatnak. Éppen ezért a mosódió használata különösen jó választás az allergiások számára, mivel 100%-osan antiallergén. Ráadásul a mosódió használatával még a környezetet is óvjuk. Egy átlagos mosás alkalmával ugyanis rendkívül sok mosószert juttatunk a lefolyóba. Mivel a mosódió természetes, növényi eredetű, így nem tartalmaz semmilyen vegyszert.

Használhatjuk színes és fehér ruhákhoz egyaránt. Nemcsak, hogy nem fakítja, hanem egyenesen élénkíti a színeket. Ezért ideális megoldás például a fekete ruhákhoz. Az igazán kényes darabokhoz pedig a folyékony mosódió a legjobb választás.

A mosódió emelett rendkívül jól használható általános tisztítószerként is. Folyékony állapotában gyakorlatilag bármilyen tisztítószer helyett használhatjuk.
Rendezés: