Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Mosódió a mosogatógépbe?

mosogatogep_mosodio.jpgSok termékismertető szerint a mosódió mosogatógép tabletta helyett is alkalmazható. Vásárlóinkkal is beszélgettünk az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról, és aki próbálta, annak sajnos nem vált be. Ezért nem is hirdettük... mostanáig!


Egyik kedves vásárlónk elküldte nekünk tapasztalatait, és engedélyt kaptunk tőle, hogy ezt másokkal is megosszuk. Íme:

"1. próbálkozás - Elsőként beletettem a mosogatógép aljába a zsákot, 1 e.k mosószódát a rekeszbe, öblítő helyett pedig ecetet tettem. Az eredmény egy fazék és főleg a műanyag edények nem lett tökéletes.

2. próbálkozás - A mosószóda mennyiséget emeltem: 2 e.k a rekeszbe, 1 e.k az aljára a csomag mellé. Az eredmény valamivel jobb, de még mindig nem volt tökéletes.

3. próbálkozás - A harmadik mosogatásnál nem tettem bele rögtön a mosódió csomagot, csak előmosás után mikor leeresztette a vizet. Akkor beletettem a zsákot, és mellé szórtam 2 e.k mosószódát. Most mondhatom tökéletes, igaz nem volt benne fazék mert vendégek voltak és többnyire tányérok, evőeszközök, poharak, és egy műanyag tányér, ami viszont nem az igazi. A műanyag edényeket megfogja a paprika, paradicsom. Ezt még nem tudom mivel lehetne tökéletesíteni.

Összességében a 3. próbálkozásnál jó az eredmény, hiszen a mosogató tabletta használatakor is előfordul, hogy 1-2 edény nem lesz makulátlan."

Köszönjük Tündének, hogy megírta a tapasztalatait.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek