Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Napraforgóviasz (20 g)
1.299 Ft (1.023 Ft + ÁFA)

Napraforgóviasz (20 g)

1.299 Ft (1.023 Ft + ÁFA)
A napraforgóviasz magas olvadáspontú növényi viasz, és rúzsokban, ajakbalzsamokban, kenőcsökben, balzsamokban, krémekben, testápolókban és más kozmetikai és testápolási termékekben használható.
Jóváírt hűségpont: 13
Egységár: 64,95 Ft/g
Raktárkészlet:
X darab raktáron - Raktárunk készlete darabban.
Rendelhető (nincs raktáron) - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - A termék hiánycikk vagy kifutott. A kosárba rakom gomb ilyenkor inaktív.
2 db raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
várható érkezés: június eleje

Leírás és Paraméterek

Napraforgóviasz (20 g) bemutatása

A napraforgóviaszt napraforgóolaj lehűtésével nyerik. Zsíralkoholokból és zsírsavakból származó, hosszú szénláncú, telített C-42-C-60 közötti észterekből áll. 
A napraforgóviasz magas olvadáspontú növényi viasz, és rúzsokban, ajakbalzsamokban, kenőcsökben, balzsamokban, krémekben, testápolókban és más kozmetikai és testápolási termékekben használható.

A napraforgóviasz konzisztenciát biztosít, segít sűríteni egy készítményt azáltal, hogy viaszkristályok merev szerkezeti hálózatát biztosítja, amely javítja az olajmegkötést, a simaságot, a filmképződést és a kenhetőséget. A készítményekben a napraforgóviasz-pasztillák hozzájárulnak a keménységhez, a textúrához és a szilárdsághoz.

Előnyök:

  • kiváló olajemulgeáló tulajdonságok
  • alacsony alkalmazási koncentráció
  • csökkenti az olajok zsírosságát
  • erős viaszkristály-hálózatot épít ki, és javítja a végtermék szilárdságát és stabilitását
  • a kandelilla- és karnaubaviaszok helyettesítőjeként használható.
     

Alkalmazási területek: 

  • Bőrápolás és napápolás: krémek, testápolók...
  • Hajápolás: kondicionálók, maszkok...
  • Dekorkozmetikumok: alapozók, rúzsok...
  • Testápolási cikkek: Szappanok, testápolók, masszázstermékek, szappanok...

Miért környezetbarát, öko?

  • GMO-mentes
  • adalékanyagok nélküli
  • tisztán növényi
  • állatokon nem tesztelt
  • pálmaolajmentes

Fizikai megjelenése: kis sárgás pasztillák formájában

Olvadási tartomány: 74-77 °C

A viasz önmagában nagyon stabil, és nincs szükség további stabilizálásra.

Kiszerelés

20 g

Összetevők (INCI) Helianthus Annuus seed wax