Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Nevezze iskoláját és nyerjen szelektív szemetest

facebook_szelektiv_szemetes_kicsi.jpgTapasztalatunk szerint egyre több óvoda, iskola foglalkozik az intézményen belüli szelektív hulladékgyűjtés megvalósításának gondolatával. Most játékunkban 1 szelektív hulladékgyűjtő szigetet ajándékozunk a győztes oktatási intézménynek! Nevezze be Ön is a kedvenc óvodáját vagy iskoláját játékunkra!


A Facebook rajongói oldalunkat azért hoztuk létre, hogy a vásárlóinkkal és minden környezettudatosság iránt érdeklődő személlyel könnyen és gyorsan meg tudjuk osztani a ....

  • Zöldpolc ökoáruházat érintő fontos híreket,
  • Magyarországon rendezett és szervezett zöld eseményeket,
  • Öko híreket a nagyvilágból,
  • Speciális akciókat.

Jelentkezzen és hátha az Ön által nevezett óvoda/iskola nyeri meg az általunk felajánlott szelektív hulladékgyűjtő szigetet. A nyeremény 2 db 50 literes szelektív szemetesből és hozzá tartozó szelektív matricából áll.

facebook.jpg

Játék menete

Április 10-én posztolni fogunk egy "játék jelentkezési" hírt a Facebook oldalunkon. Aki ehhez a hírhez hozzászólásként beírja a nevezni kívánt intézmény nevét, és megosztja magát a hírt, az részt vesz a sorsolásunkon. Egy ember csak 1x és 1 oktatási intézménnyel (óvoda/általános iskola/középiskola) jelentkezhet! Minden fenti feltételeknek megfelelő bejegyzés 1 esélyt jelent a szelektív szemetesek megnyerésére. Vagyis annál nagyobb az esély a nyerésre, minél többen nevezik az adott intézményt! A játékra 1 héten keresztül lehet majd jelentkezni, vagyis a jelentkezési határidő 2012. április 16. 23:59.

Szelektív szemetes


Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek