Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Nulla Hulladék Workshop

Nulla hulladékSzeretnéd csökkenteni a háztartásodban a hulladékok mennyiségét? Az elmélet nagyon jól hangzik, de hogyan lehetséges mindezt a gyakorlatban megvalósítani? Látogass el 2019. március 20-án a 2. Nulla Hulladék workshopra!

Nulla Hulladék Workshop 2. alkalom

Időpont: szerda, 2019, március 20 - 18:00 - 20:00
Helyszín: Humusz Ház (XI., Saru u. 11.)
A hulladékcsökkentés elméletben jól hangzik, de hogyan lehet ezt a gyakorlatban megvalósítani? Erre szeretnénk választ adni a workshop során.

Célunk, hogy kialakuljon egy olyan közösség, ahol nulla hulladékos jó gyakorlatokat lehet megosztani egymással. Hiszen együtt könnyebb, és ezzel sok időt és energiát lehet spórolni!

Az alábbi témaköröket fogjuk érinteni:

  • hulladékgazdálkodás helyzete jelenleg;
  • Nulla Hulladékosok 10 pontja;
  • környezetbarát termékek, alternatívák;
  • tapasztalatcsere a résztvevők bevonásával

A program interaktivitása végett korlátozott számban tudunk fogadni résztvevőket, és regisztrációhoz kötött. Tavasszal még biztosan lesz egy alkalom, így csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni. Megértésedet köszönjük!
Regisztráció: https://goo.gl/forms/aDaEWG4YnLcZSXYq2

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek