Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Nyerje meg 3 Laica vízszűrő kancsónk egyikét

laica_kiara_feher_kicsi.jpgÚj nyereményjátékra invitáljuk Önt 2011. szeptember 20. - október 10. között. A jelentkezők között 3 darab Laica Kiara (fehér) vízszűrő kancsót sorsolunk ki. Különdíjként pedig egy 3.000 Ft értékű Zöldpolc vásárlási utalványt ajándékozunk egyik játékosunknak. A jelentkezéshez csak véleményeznie kell termékeinket, és e-mailben jelezni részvételi szándékát.


Feltételek

A nyereményjátékban mindenki részt vehet, aki webáruházunk oldalán (termék oldal "Vásárlói vélemények" fülén) talalható bármely termékhez releváns információt tartalmazó, új vásárlói véleményt ír. Szeretnénk itt megjegyezni, hogy a "Jó a termék, nekem bevált!" például nem számít releváns hozzászólásnak. Olyan véleményeket várunk, ami a többi vásárló számára is hasznos információt hordoz, legyen az pozitív vagy negatív.

Mivel a vélemény írása nem regisztrációhoz kötött, ezért a beküldő beazonosítása céljából kérjük, hogy ügyfélszolgálatunknak küldött e-mail formájában jelezze részvételi szándékát. A levélben írja meg nekünk, hogy milyen névvel küldte be véleményét, és mely termékeket véleményezte! Értesítő levél hiányában sajnos nem vehet részt a játékban, ugyanis csak így tudjuk biztosítani, hogy a nyeremény el is jusson Önhöz.

Részletek

Minden elküldött vélemény egy nyerési esélyt jelent! Így ha több termékhez is ír véleményt, azzal nem csak, hogy arányosan növekszik az esélye arra, hogy megnyerje a 3 vízszűrő kancsó valamelyikét, de jó eséllyel elviheti különdíjunkat is. A különdíjat (3.000 Ft értékű Zöldpolc vásárlási utalvány) a játék azon résztvevője kapja, aki a legtöbb véleményt küldte be hozzánk.

Főnyeremény: 3 db Laica Kiara vízszűrő kancsó (egyenként 5.990 Ft értékű nyeremény)
Különdíj: 3000 Ft értékű Zöldpolcos vásárlási utalvány
Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 20. - október 10.
Sorsolás: 2011. október 11-én

Főnyeremény bemutatása


Laica Kiara Line vízszűrő kancsó

laica_kiara_feher_kicsi.jpg A Laica víztisztító kancsó használatával a csapvizet lágyabb, szűrt, klórmentes tiszta vízzé alakíthatja az ásványi anyagtartalom megtartása mellett. A szűrt vízből készült ételek ízletesebbek, a (gyógy)teák hatásosabbak és finomabbak. A klórra érzékeny egyéneknél csökkentheti a test allergiás reakcióit.

A csomag 2 db bi-flux szűrőbetétet + 1 speciális utánszűrőt is tartalmaz!A vízszűrő kancsó jellemzői


 • Teljes kapacitás: 3 liter
 • Szűrt víz: 1.5 liter
 • Mechanikus szűrő élettartam kijelző: jelzi a szűrő teljes élettartamát
 • Flow "n" go: feltöltés a fedél levétele nélkül
 • Olasz design
 • Puha „soft grip” markolat
 • A gyönyörű, karcsú forma szépen illeszkedik a hűtőszekrény ajtajába.
 • Biztonsági fedél, mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét.
 • A csomag 2 db szűrőbetétet + 1 speciális utószűrőt tartalmaz!

laica_osszehasonlito_tablazat.jpg

Sorsolás eredménye

A 3 db kancsó nyertese:
 
 • Varga Rita
 • Veszeli Géza
 • Horváth Andrea

Különdíj nyertese:

 • Varga Rita


Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek