Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

NYERJEN 1 egyedi plüss békát!

pluss_beka.jpgNyerjen gyermekének vagy ajándékba egy teljesen egyedi pirosszemű plüss levelibékát Magyarország legnagyobb ökoáruházától! Ehhez csak meg kell osztania az üzenőfalunkon található hírt, majd kommentben jeleznie kell részvételi szándékát.


Sokan kérdezik tőlünk, hogy miért piros szemű leveli béka a kabalaállatunk. Talán mert cuki? Nem! :) Azért, mert a pirosszemű leveli béka egy bioindikátor: vagyis érzékeny a környezetének változására. A Jekko után ismét szerettünk volna 1 egyedi ajándékot kisorsolni. Több hónapos kutatás után találtunk Magyarországon 1 helyet, ahol lehetett plüss pirosszemű leveli békát kapni. Teljesen egyedi, különleges és aranyos! Lepje meg vele saját vagy ismerősének gyermekét, unokáját, vagy ha béka kedvelő, akkor nyerje meg magának! :)

Ehhez nem kell mást tennie, mint jelentkezni a Zöldpolc webáruház Facebook rajongói oldalán 2012. március 1. induló játékára. A szabályok nagyon egyszerűek. A játékra úgy jelentkezhet, ha megosztja az üzenőfalunkon található, nyereményjátékra vonatkozó hírt, majd kommentben jelzi részvételi szándékát.

Jelentkezési határidő: 2012. március 7. (24:00)
Sorsolás: 2012. március 8.

Zöldpolc - környezettudatás vásárlók Facebook oldala

pluss_beka.jpg
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek