Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Nyerjen Mooncup intimtölcsér csomagot!

karacsonyi_intimtolcser_csomag.jpgVegyen részt a zoldpolc.hu webáruház és az intimtolcser.hu közös nyereményjátékán, és nyerjen egy 16.600 Ft értékű karácsonyi intimtölcsér csomagot! A nevezés egyszerű, csupán pár percet vesz igénybe. Határidő: Dec. 19.


Nyerjen nagyértékű Mooncup csomagot


christmas_lux_coll_kp.png Szeretné megnyerni a 16.600 Ft-os Christmas Luxury Collection csomagot a www.intimtolcser.hu felajánlásával? Küldje el nekünk az alábbi kérdéssor helyes válaszait az info kukac zoldpolc. hu email címre ÉS lájkolja a Mooncup nyereményjáték bejegyzést a Facebook-on (http://www.facebook.com/zoldpolc)!

1) Miből van a Mooncup intimtölcsér?
A: szilikonból és más anyag ötvözetéből
B: 100% orvosi szilikonból
C: egy bizonyos műanyagból

2) Hány évig használható a Mooncup?
A: 10 évig
B: 5 évig
C: 9 hónapig

3) Miért rendkívüli, hogy a Mooncup-on van milliliter jelzés?
A: mert a nőgyógyásznak pontos információt adhatunk a vérveszteségről, ami akár életmentő is lehet
B: mert a jelzéstől jobban fent marad a tölcsér a hüvelyben
C: szerintem nem olyan fontos

4)Milyen vegyszerekkel kezelik a Mooncup-ot?
A: klórral
B: dioxinnal
C: semmivel, vegyszermentes

5)Hol gyártják a Mooncup-ot?
A: Kínában
B: Kelet-Európában
C: Angliában

A válaszok helyes beküldésével és a Facebook hír lájkolásával részt vesz nyereményjátékunkon, ahol kisoroljuk a fenti nagy értékű intimtölcsér karácsonyi csomagot. Eredményhirdetés 2010. december 20-án a Facebook oldalunkon!

Szóljon ismerőseinek, barátnőinek, nehogy lemaradjanak! Ne felejtse: jó válaszok + lájkolás a Facebook oldalon!

Mooncup intimtölcsér rövid bemutatása

Ön ismeri azt az intimhigiéniás eszközt, amiért külföldön már rajonganak a nők? Nem véletlenül!

A Mooncup intimtölcsér nagyon magas minőségű, kizárólagosan az egészségügyben használt orvosi szilikonból készült, mely lehetővé teszi a menstruációs vér higiénikus körülmények között összegyűjtését. Alakja a nevében is tükröződik: tölcsér. Egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Szoros hüvelyfali tapadása révén megakadályozza  a vér szivárgását.

A hüvely méretéhez igazodva többféle méretben is létezik. A megfelelő méretet választva magasfokú higiénia biztosítható a menses napjaiban a vér összegyűjtésére és eltávolítására. A menses alatt elegendő vízzel leöblíteni a visszahelyezés előtt, a menses után célszerű fertőtleníteni.

Miért érdemes a Mooncup intimtölcsért választani?

  • Allergénmentes - A tamponnal ellentétben nincs benne: műselyem, illatanyagok, nyomokban dioxin, színezőanyagok vagy ismeretlen adalékanyagok.
  • Gazdaságos - Az ára a menstruáció erősségétől függően 3 - 6 hónap alatt megtérül. Ezt követően közel 10 évig termeli Önnek a pénzt!
  • Környezetbarát - Újrahasznosítható, nem kell kidobni, mint egy egyszer használatos betétet vagy tampont, ergo lényegesen kevesebb hulladék termelődik.
  • Kockázat nélkül kipróbálható - A forgalmazó pénzvisszafizetési garanciát vállal. Ha kipróbálta, és mégse vált be, akkor kérdés nélkül visszakapja az intimtölcsér árát.

Tudjon meg még többet a termékről: Mooncup intimtölcsér.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek