Leírás és Paraméterek
Nyírfa porcukor bemutatása
A nyírfa porcukor édesítő értéke megegyezik a kristálycukorral. Amennyiben a cukor teljes elhagyásával alkalmazzuk hideg, meleg ételek és italok készítéséhez, az eredeti receptek változtatás nélkül használhatók. Ajánlott mennyiség a hozzászokási periódusban két kávéskanál naponta. Nem karamellizálódik, az élesztő felfuttatására sem alkalmas kelt tészták készítésénél. Házi kedvenceknek, kisállatoknak nem adható, a szervezetük nem képes lebontani.
Jellemzői:
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Kiszerelés
250 g
A nyírfa porcukor édesítő értéke megegyezik a kristálycukorral. Amennyiben a cukor teljes elhagyásával alkalmazzuk hideg, meleg ételek és italok készítéséhez, az eredeti receptek változtatás nélkül használhatók. Ajánlott mennyiség a hozzászokási periódusban két kávéskanál naponta. Nem karamellizálódik, az élesztő felfuttatására sem alkalmas kelt tészták készítésénél. Házi kedvenceknek, kisállatoknak nem adható, a szervezetük nem képes lebontani.
Jellemzői:
- 40%-kal kevesebb kalória, mint a hagyományos cukorban
- A tudatos fog- és szájápolás fontos szereplője
- Glikémiás indexe: 7
- Speciális étrendet követők is fogyaszthatják
- Diabetikus ételekhez is használható, mixel a xilitet tartalmazó ételek/italok fogyasztása kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a hagyományos cukrot tartalmazóké
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1000 kJ / 240 kcal
Zsír: 0 g
Szénhidrát: 99,8 g (amelyből cukor: 0,2 g, poliol: 96,6 g, keményítő: 0 g)
Rost: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Kiszerelés
250 g
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.