Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Örömhír: indul a Zöldpolc blogja!

A Zöldpolc webáruház 2010-ben indult és legnagyobb örömünkre töretlen az érdeklődés a környezetbarát termékeink iránt. Továbbra is hiszünk abban, hogy a fenntartható fejlődés megvalósítása a vásárlási döntéseinknél kezdődik és a mindennapjaink menete sokat számít. Abban szeretnénk segíteni, hogyan szőheti át mindennapjainkat, a gyakorlatot ez a szemléletmód.
 

Sok apróságon is múlik és lehet kicsi lépésekben is előre indulni. Van, akinek belefér egy nagyobb váltás és gépeket, teljes termékcsaládokat tud egyszerre lecserélni. Van, aki először csak a dezodorját és a tusfürdőjét cseréli vegyszermentesre. Van, aki a születendő kisbabája miatt cseréli le az összes otthoni tisztítószert környezetkímélő változatokra. Olyan is van, akinek a betegsége miatt muszáj ezt a lépést megtennie. Mások vagyunk, más élethelyzetben, de bármikor belevághatunk egy életmódváltásba.

A szódabikarbónáról szól majd a blog?

Az évek során egy különleges tudást halmoztunk fel arról, hogy is lehet erőlködés nélkül egyszerre vigyázni a környezetet, az egészségünket és arra jutottunk, hogy ezt a sok tapasztalati információt, tudást, életszemléletet blogposztok formájában tesszük közzé. Bízunk benne, hogy hasznosítjátok vagy hozzátesztek majd, hiszen ha csak azt nézzük, hogy szódabikarbónát mennyiféleképp lehet hasznosítani a takarítástól a dezodorkészítésig, csak erről írhatnánk legalább 19 posztot - de ígérjük, hogy nem a szódabikarbóna köré építjük a blogot.

Kinek szól a Zöldpolc blogja?

A Zöldpolc webáruházat meggyőződésből hoztuk létre és bő hat év alatt sokat tanultunk belőle, fejlődtünk.

Ajánljuk mindazoknak, akik:

  • érdeklődnek az ökotudatos életmód iránt
  • kevesebb hulladékot szeretnének termelni
  • vegyszermentes(ebb) életre vágynak
  • szeretik a természetes megoldásokat
  • keresik a takarékos eszközöket
  • egyszerűen környezetvédők, esetleg "zöldek"
  • örömmel fogadnak ötleteket, egyszerű recepteket ezekben a témákban

Bízunk benne, hogy örömmel fogadjátok és használjátok majd tippjeinket, keresitek a posztjainkat. Nagyon örülünk annak is, ha megírjátok nekünk, hogy milyen témákról olvasnátok szívesen, legyen az zöld termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos.

Természetesen jobb, védjük együtt a természetet, magunkat, gondoljunk most a jövőre és kíméljük együtt a bolygónkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek