Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
pH mérő papír 80db
1.099 Ft (865 Ft + ÁFA)

pH mérő papír 80db

1.099 Ft (865 Ft + ÁFA)
A ph mérő indikátor papírral bármilyen folyadék pH szintje könnyedén megállapítható. A lakmuszpapír 1-14-ig terjedő skálán mér, melynek a 7-es értéke semleges, ennél alacsonyabb érték savas, 7-nél magasabb érték lúgos kémhatású. Kiszerelés: 80 db.
Jóváírt hűségpont: 0
Egységár: 13,74 Ft/db
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
átmeneti készlethiány

Leírás és Paraméterek

pH mérő papír 80db bemutatása

Ismertebb nevén lakmuszpapír. Használatával bármilyen folyadék pH szintje könnyedén megállapítható.
 
A lakmuszpapír 1-14-ig terjedő skálán mér, melynek a 7-es értéke semleges, ennél alacsonyabb érték savas, 7-nél magasabb érték lúgos kémhatású. Használata: A lakmuszpapírt mártsuk bele a mérni kívánt folyadékba kb. 1 cm-re, a papír elszíneződik pár másodperc alatt. A kapott színt hasonlítsuk össze a ph teszter borítóján látható színskálával és azonnal eredményt kapunk.

Kiszerelés

80 db