Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Pick Pack Pont

Pick Pack PontA Pick Pack Pont egy innovatív szállítási opció, mely lehetővé teszi a megrendelt termékek személyes átvételét az ország több mint 240 településének 700 pontján.

ELŐNYEI

  • Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de készpénzzel is lehet fizetni – a választás a Tiéd. A csomag akár 5 munkanapig vár rád az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheted át rendelésed, ahogyan Neked a legkényelmesebb!
  • szallitas_zold.jpgKörnyezettudatosság – A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra. Nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!
  • Kedvező ár – A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 700 pontból egy biztosan útba esik!
  • Emberközpontúság – Több ezer munkahely megtartásához járulsz hozzá azzal, hogy átvevőpontok egyéb szolgáltatásait is használod a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain a kollegák segítenek abban, hogy csomagodat gyorsan, biztonságosan átvehesd. Amennyiben bármilyen problémád adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésed áll.
 

 

Mit jelent a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít az ország 240 városában megtalálható több mint 700 Pick Pack Pontban. Ezeken a Pick Pack Pontokon személyesen veheted át az interneten megrendelt csomagodat. A Pick Pack Ponthoz az alábbi üzlethálózatok csatlakoztak: Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMV, Avanti és egyes MOL töltőállomások, a Playersroom, Sportfactory, Playmax sport és ruházati boltjai, valamint a Co-op  élelmiszer üzletei.

omv.jpg mol_logo_uj.jpg avia_logo.jpg playmax_avanti_logo.jpg relay_inmedio_logo.jpg playersroom_sportfactory_logo.jpg

Az Inmedio üzletek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg a Relay üzletek a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. A Pick Pack Pont hálózat részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op hálózat boltjai.

A személyes átvétel gyors és kényelmes! A készpénzes fizetésen kívül a legtöbb átvételi helyen kártyával is fizethetsz. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetőséged nyílik, egy általad  választott kényelmes időpontban, akár egy hétvégi bevásárlással összekötve! A Pick Pack Pontok nyitva tartása hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választani?

Ha a rendelt termékek kiszállításért kevesebbet szeretnél fizetni, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen tartózkodni, esetleg szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

A megrendelés leadásának 1. lépésében (Pick Pack Pont-os szállítási opció esetén) listából választhatod ki a Neked legmegfelelőbb Pick Pack Pontot. A választáskor érdemes figyelembe venni a nyitvatartást és a kártyafizetési lehetőséget is. A csomag az értesítést követő 5 + 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Az átvételkor – a biztonságod érdekében – szükséges a személyazonosságod igazolása.

Kiszállítható csomagok súlya és mérete

Pick Pack Pont szállítási mód esetében a csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kg-ot, vagy a 60 x 60 x 60 cm-es méretet. A webáruházunk nem figyelmeztet a korlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítünk Téged.

Pick Pack Pont ügyfélszolgálat

Telefon: 06-1-803-6300
Hétfőtől péntekig 07:00 és 20:00 között érhető el.

Hol vannak a Pick Pack Pontok?


Az átvételi pontok elhelyezkedését, azok nyitva tartását az alábbi térképes keresőben tekintheted meg:

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk