Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Raktárunk elköltözik!

koltozes_2014.jpgFebruár végén a raktárunk új helyre költözünk! Emiatt némi csúszásra kell számítani a kiszállításban. Részletekért kattints tovább!

Raktárunk új helyre költözik a hónap végén!

Szeretnénk ezért egy kis türelmeteket kérni, ugyanis a költözés ideje alatt némi csúszásra kell számítani a kiszállításban. A megszokott rendelésfeldolgozás és kiszállításra átadási időpontok az alábbiak szerint változnak:

2022. február 23.

Utolsó rendelésfeldolgozás és kiszállítás a 1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. alól.
FONTOS! Ahhoz, hogy a rendelésedet ezen a napon át tudjuk adni szállításra a futárszolgálatnak, minden megrendelt termékednek raktáron kell lennie, és a megrendelésedet 2022.február 23-án 10 óráig le kell adnod.

2022. február 24-25.

A költözés lebonyolítása miatt ebben az időszakban szünetel a megrendelések feldolgozása.

2022. február 28.

A megrendelések feldolgozása és összekészítése  folytatódik, immár az új raktárunkból! A 2022. február 23-án 10 óra után beérkezett rendelések teljesítése és kiküldése érkezési sorrendben történik. A megrendelések feldolgozása és kiküldése február 28-tól ismét folyamatos lesz! 

A raktár költözésével új telefonszámon lesz elérhető az ügyfélszolgálat: +36204807174


Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket! Sokat jelent nekünk a támogatásotok! 

Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek