Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Rólunk

CSAPATUNK 2022. február 25-től:

Király-Nagy Ildikó – értékesítés, marketing, pénzügy

Nász-Franciszcy Beatrix – beszerzés, logisztika

Várainé Bányai Réka – munkatárs

EREDMÉNYEINK

TÖRTÉNETÜNK ÉS MISSZIÓNK 

A Zöldpolc családi vállalkozásként indult 2010-ben, amikor is egy kétgyermekes családban a szülők folyamatosan környezetbarát termékek után kezdett vadászni. Akkor jöttek rá, hogy nincs egy olyan hely, ahol kényelmesen lehet válogatni a bolygónk számára kevesebb terhet jelentő zöld termékek között.

Azt is tudták, hogy nem egy olyan helyen szeretnének vásárolni, ahol lenézik azokat, akik kicsiben akarják kezdeni. Van akinél bejön a radikális váltás, de mi a kis lépések erejében hiszünk. Így született meg bennük a Zöldpolc létrehozásának gondolata és 2022-ig töretlen lelkesedéssel, elkötelezett munkatársak segítségével működött a webáruház, és mellette a bolt is.

A covid vírus megjelenése azonban jelentős változásokat hozott és a vásárlások nagyrésze az online térbe vándorolt, így 2021. év végén a fizikai bolt bezárt. A Zöldpolc webáruház azonban töretlenül megy tovább!

2022 februárjában tulajdonosváltásra került sor a webáruház tekintetében, és bízunk abban, hogy az új munkatársak, a friss ötletek további erőt és sok újdonságot hoznak az áruház számára.

Ahogyan az alapítók, úgy az új tulajdonosok is hisznek abban, hogy a fenntartható fejlődés megvalósítása az apró, vásárlói döntéseinknél kezdődikCélunk, hogy egy helyről, gyorsan, könnyen és egyszerűen tudj válogatott környezetbarát termékeket beszerezni.

SZENVEDÉLYÜNK A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Hiszünk abban, hogy TERMÉSZETESen jobb! Más szóval abban, hogy a fenntarthatósághoz hozzájáruló termékek vásárlásával hosszú távon mindenki jobban jár. A példamutatásban is hiszünk! Nem csak a termékeinkben, hanem saját működésünkben is a környezettudatosságot képviseljük. Szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen erőfeszítéseket teszünk a kisebb ökologiai lábnyom elérése érdekében? És azt, hogy kínálatunkat hogyan válogatjuk? Kattintsd az alábbi linkre a részletekért: Szenvedélyünk a környezettudatosság!

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk