Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

SSL tanúsítványt szereztünk: mától még biztonságosabb a vásárlás

Az SSL tanúsítvány bevezetésével még biztonságosabban vásárolhatsz. Segítségével minden interneten keresztül áramló adatot titkosítunk. Így a webáruházunk használata még biztonságosabbá vált.

 

 

Az SSL (Secure Sockets Layer) egy szabvány technológia, amely egy titkosított (azaz biztonságos) kapcsolatot hoz létre a webáruházunk szervere és a böngésződ között. Az SSL így biztosítja, hogy minden információ megadott vásárlói információ, amit a weboldalunk kezel privát és biztonságban marad.  Képzeld el úgy, mint amikor egy titkos ügynök biztonságos telefonvonalat kap egy beszélgetéshez. Az SSL lesz a saját biztonságos kapcsolat a webáruházunk és közted. Az SSL tanúsítványt weboldalak millió használják világszerte, hogy megvédjék a vásárlóikkal folytatott online tranzakciókat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek