Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Ánizsolaj (10 ml)
2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)

Ánizsolaj (10 ml)

2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)

Az ánizs (Pimpinella anisum) a mediterrán térségben széles körben használt gyógy- és aromanövény. Az élelmiszeriparban likőrök, édességek és pékáruk híres összetevője.  Kiszerelés 10 ml

Jóváírt hűségpont: 30
Egységár: 299,90 Ft/ml
Raktárkészlet:
X darab raktáron - Raktárunk készlete darabban.
Rendelhető (nincs raktáron) - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - A termék hiánycikk vagy kifutott. A kosárba rakom gomb ilyenkor inaktív.
2 db raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
várható érkezés: június eleje

Leírás és Paraméterek

Ánizsolaj (10 ml) bemutatása

100%-ban természetes ánizsolaj, az ánizs magjából vízgőz-desztillációval állítják elő.

Latin neve: Pimpinella anisum, származási helye: Spanyolország

Édes, meleg, fűszeres, légies illata jellegzetes.

Az illóolaj üvege gyermekbiztonsági kupakkal van ellátva.

Az ánizs (Pimpinella anisum) a mediterrán térségben széles körben használt gyógy- és aromanövény. Az élelmiszeriparban likőrök, édességek és pékáruk híres összetevője. Az ánizst már az egyiptomiak is termesztették gyógyszerként és fűszerként. A rómaiak és a görögök is használták a növényt és olaját kulináris és gyógyászati célokra.

Az ánizs az ernyősvirágúak (Apiaceae) családjába tartozó egynyári virágzó fűszernövény, amely akár 0,6 m magasra is megnő. Apró, bordázott magjai vörösesbarnák, erős, édesgyökérszerű ízűek. Az ánizsolajat (Pimpinella anisum) néha összetévesztik a csillagánizsolajjal (Illiciaceae). A csillagánizs egy örökzöld fa termése, és hasonló illatú. Ha a jellegzetes édesgyökér-szerű illatra vágyik, akkor inkább a csillagánizst válassza.

Az ánizsolajnak lágy, édes és édesfűszeres illata van.

Ánizsolaj keverékekben: jól keveredik a cédrusfával, az édesköménnyel, a mandarinnal, a borsmentával és a petitgrainnal.

Kiszerelés

10 ml

Összetevők (INCI) Pimpinella anisum