Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Szerezze meg limitált zöldpolcos levelibéka füzetünket!

zoldpolc_spiral_fuzet_vagott.jpgWebáruházunk jelképe a pirosszemű levelibéka. Speciális akciónk keretén belül ingyen hozzájuthat egy 500 Ft értékű, limitált kiadású levelibéka spirál füzethez! Részletért kattintson a hírre!


Az A5-ös méretű, kockás, pirosszemű levelibékás spirál füzet (gyerekek kedvence!) megszerzéséhez csupán ajánlania kell ismerőseinek webáruházunkat. Az alábbi pontokban részletes olvashat az akció feltételeiről:
  • Gyűjtsön össze 10 új hírlevél feliratkozót vagy 15 új Zöldpolc Facebook oldal rajongót
  • Írja meg nekünk az ismerősök neveit e-mailen, hogy ellenőrizni tudjuk a feltétel teljesülését
  • Ajándék béka füzet kiszállítása: Rendeljen tőlünk bármilyen terméket, és a megjegyzés rovatban említse meg a speciális akciónkban való részvételét. A fenti feltételek teljesülése esetén csomagjával együtt küldjük ki az ajándék füzetet. A füzetet budapesti ökoboltunkban is átveheti. Ha el tud jönni hozzánk, akkor nem is kell feltétlenül rendelnie ahhoz, hogy átvegye a füzetet.

Ajánlatunk a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Levelibéka füzet
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek