Leírás és Paraméterek
Szőlőmag őrlemény, vörös (200g) bemutatása
A vörös szőlőmag őrlemény számos jótékony hatással van az egészségre. A polifenolok egyik leggazdagabb természetes forrása, melynek köszönhetően a szőlőmag fogyasztása segíti az idegrendszer működését.
Az őrleményhez hozzáadott kurkuma és gyömbér – napi 5 g termék elfogyasztása esetén – hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a kurkuma ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Az őrleményhez hozzáadott kurkuma és gyömbér – napi 5 g termék elfogyasztása esetén – hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a kurkuma ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom
|
1219KJ/295 kcal
|
Fehérje
|
17,2 g
|
Szénhidrát
|
15,2 g
|
~ ebből cukor
|
2,8 g
|
Zsír
|
6,2 g
|
~ ebből telített zsírsavak
|
0,8 g
|
Élelmi rost
|
54,9 g
|
Nátrium
|
0,01 g
|
Polifenol
|
3,82 g
|
A szőlőmag őrlemény, vörös (200g) használata
Ajánlott napi adag: 5 g (1 teáskanál) önmagában, vagy egyéb élelmiszerbe keverve.
Miért környezetbarát, öko?
- Magyar termék
- 100%-ban növényi eredetű étrendkiegészítő
Kiszerelés
200 g
Összetevők | vörös szőlőmag őrlemény, kurkuma, gyömbér és egyéb fűszerek |
Származás | Magyarország |