Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Sztearinsav (1000g)

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
1.699 Ft (1.338 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 17
Egységár: 1.699,00 Ft/kg
Értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Bolti készlet:
X darab raktáron - Bp-i üzletünk készlete darabban.
Rendelhető - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - Rendelhető státusz, de a kosárba rakás gomb hiányzik: A termék hiánycikk vagy kifutott.
Rendelhető (nincs raktáron)
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Keddi érkezés + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

    Szeretnéd tudni budapesti üzletünk készletét, vagy hogy várhatóan mikor érkezne meg a csomagod? Keresd a fent lévő "Bolti készlet:" és "Száll-i idő, ha nincs raktáron:" sorban található információkat 

Terméktípus:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Natúrkozmetikumok - Szépségápolás természetesen Natúrkozmetikumok - Szépségápolás természetesen
4.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Sztearinsav 1000 g bemutatása

A sztearinsav természetes, növényi eredetű. Felhasználás: emulziók, balzsamok vagy samponok viszkozitásának és stabilitásának növelésére valamint a szappanok és gyertyák keménységének növelésére. Konzisztencia növelő, sűrítő és segéd-emulgeáló szerként alkalmazzák. A sztearinsav etilénglikollal alkotott észterei (glikol-sztearát és glikol-disztearát) samponokban és más kozmetikumokban alkalmazva fényes, gyöngyházszerű csillogást adnak a hajnak vagy a bőrnek. A sztearinsav elősegíti a hatóanyagok felszívódását és védi a bőrt a külső hatásoktól. Olajban és alkoholban oldódik. 

Olvadáspontja: kb. 60°C.

Adagolás:  
emulziókba és krémekbe 2 - 7%, 
balzsamokba, dezodorokba és vajakba 5 - 30%, 
szilárd szappanokba és samponokba 5-15 %, 
gyertyákba max 20%

Miért környezetbarát, öko termék

- Természetes, növényi eredetű.

Kiszerelés

1000 g

Összetevők Stearic Acid

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 23.
Megelőlegezem az értékelést, mert még nem próbáltam ki a terméket. Gyertyakészítéshez fogom felhasználni.

Ajánlott termékek

Mások ezeket vásárolták hozzá

Értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Készleten
649 Ft -tól
Értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Készleten
649 Ft -tól
Értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Készleten
1.290 Ft

Termék oldal szállítás box