Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Tejsav 80%, (20ml)
489 Ft (385 Ft + ÁFA)

Tejsav 80%, (20ml)

489 Ft (385 Ft + ÁFA)
A tejsav kozmetikai készítmények kémhatásának, pH értékének beállítására szolgáló hatóanyag, melynek hidratáló, bőrpuhító és hámlasztó hatása van. Vízben, alkoholban és glicerinben jól oldódó anyag. Kiszerelés: 20 ml
Jóváírt hűségpont: 5
Egységár: 24.450,00 Ft/l
Raktárkészlet:
X darab raktáron - Raktárunk készlete darabban.
Rendelhető (nincs raktáron) - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - A termék hiánycikk vagy kifutott. A kosárba rakom gomb ilyenkor inaktív.
5 darab raktáron
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Várható érkezés: 2024. május eleje

Leírás és Paraméterek

Tejsav 80% (20ml) bemutatása

A tejsav a kozmetikai készítmények kémhatásának, pH értékének beállítására szolgáló hatóanyag, melynek hidratáló, bőrpuhító és hámlasztó hatása van.

Vízben, alkoholban és glicerinben is jól oldódó anyag.

A tejsav egy olyan szerves vegyület, mely a felsőbb bőrrétegek hidratáltságáért felel.  Feladata a bőr természetes pH értékének, savköpenyének kialakítása, amely az immunrendszert támogatva döntő szerepet játszik a kórokozók elleni védelemben.

A tejsav kiváló hidratáló hatása a hámsejtek ceramid szintézisének fokozásához köthető. Ez a stabilizáló hatású membránlipid erősíti a bőr barrier védőrétegét, ezáltal növeli a felsőbb bőrrétegek víztartalmát. Hatására a bőr teltebbé, feszesebbé, puhábbá válik.  Gyengül a hámsejtek kapcsolódása, a szaruréteg fellazul, a felesleges, elhalt hámsejtek könnyebben eltávolíthatók.

A készítmények pH értékét minden újonnan elkészített recept esetében célszerű ellenőrizni, és ez alapján korrigálni. Ha az összetevők mennyiségén nem változtatunk, elegendő ezt az első alkalommal megtennünk. A pH=5 körüli kémhatás az egészséges bőrflóra támogatása mellett egyben a Rokonsal tartósítóanyag hatékonyságát is biztosítja. 

Miért környezetbarát, öko termék?

- Bőrazonos kémhatást beállító, bőrpuhító és hámlasztó hatású hatóanyag

Kiszerelés

20 ml
Összetevők Lactic Acid

Mások ezeket vásárolták hozzá

Rendelhető (nincs raktáron)
1.590 Ft
Rendelhető (nincs raktáron)
499 Ft -tól