Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Téli gondoskodás a Zöldpolctól

teli_gondoskodas_shea_vajjal_mini.jpgHa 2015. február 1 - 15. között legalább 4.000 Ft értékben vásárol, akkor egy mini shea vajat adunk ajándékba. Csak említse meg az akció jeligéjét: TÉLI GONDOSKODÁS. Részletekért olvasson tovább.

A téli hidegben tudjuk milyen jól esik minden odafigyelés, ezért mi is szeretnénk egy kicsit kényeztetni vásárlóinkat. Addig amíg nem ér ide a tavasz és kezd el melegíteni testileg-lelkileg, addig kényeztesse bőrét egy kis shea vajjal. Most - az akció feltételei szerint - egy MINI SHEA VAJAT adunk ajándékba, ami elfér akár a kabát zsebben is, hogy mindig kéznél lehessen, ha kiszárad a bőre.

teli_gondoskodas_shea_vajjal.jpg

Két hétig (2015. február 1-15.) minden 4000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba adunk egy 10 ml-es shea vajat, akár személyesen, akár online vásárol, ha a hivatkozik a „téli gondoskodás” jeligére.

Ha webáruházunkon keresztül rendel, nem kell mást tenni, mint a megjegyzésbe beleírni a „téli gondoskodás” szöveget. Ha a boltban vásárol, akkor a pénztárnál mondja be a „téli gondoskodás” jeligét, és már adjuk is a mini shea vajat.

Olvassa el mennyi mindenre jó a shea vaj: http://www.zoldpolc.hu/1060-arc-es-testapolas/1300-shea-vaj-finomitatlan10ml
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek