Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

TERMÉSZETESen jobb! blog

2017-06-21 12:53:58
Most egy kicsit kikacsintunk: nagy boldogság, hogy olvassátok a Zöldpolc blogját és nagyon köszönjük, hogy követitek, most mégis ajánlanánk néhány oldalt, csupa olyat, amit mi is örömmel, érdeklődéssel, szeretettel olvasunk, mert hitelesnek és fontosnak tartjuk. Nézzük, mik ezek!
 
2017-06-12 12:00:45
Szódabikarbóna tiszítás
Sorozatunk első részében arra hívtuk fel a figyelmet, mi az az 5 kifejezetten hasznos és belátható időn belül megtérülő eszköz, amibe érdemes befektetni. Most egy kicsit a tisztítószerekre fókuszálunk. Nézzünk olyan megoldásokat, melyek nem csak környezetbarátak, hanem olcsók is.
 
2017-05-28 00:00:00
Pálmaolaj veszélyei
Ha gyakran böngészed az élelmiszerek címkéjét, amin az összetevők szerepelnek, valószínűleg észrevetted már, hogy igen gyakran szerepel köztük a pálmaolaj. Tudod-e, mi is az, miért tartalmazza ennyi termék, és mivel jár az ipari mennyiségű kitermelése? Posztunkból megtudhatod miért érdemes a pálmaolaj mentes termékeket választani.
 
2017-05-24 11:57:18
Spórolási tippek kezdőknek
Te is zöldítenéd a háztartást, de még nem tudod, hogy is kezdj bele? Már elkezdted és elakadtál talán? Nem csoda, hiszen a kínálat kifejezetten erős lett az utóbbi években a környezetbarát termékek palettáján. A mostani válogatásunkkal abban szeretnénk neked segíteni, hogy lásd, kisebb befektetésekkel is óvhatod a környezetet és nem mellesleg spórolhatsz is egyszerre.
 
2017-05-10 08:28:27
Műanyagevő hernyók
Jelen pillanatban nem kis kérdést jelent a környezetvédők körében, hogy vajon mit lehet tenni a napról napról növekvő mennyiségű műanyag hulladékkal. Egy véletlennek köszönhetően igen érdekes felfedezés látott napvilágot, miszerint egy bizonyos hernyó képes az egyik műanyag biológiai lebontására.