Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

TERMÉSZETESen jobb! blog

2021. 10. 27. 00:00:00
Rozsaviz
Sorozatunk következő részében bemutatjuk az egyik legrégibb természetes kozmetikumot. Már az ókori Egyiptomban Kleopátra is jól ismerte a rózsavíz jótékony hatását, rendszeresen fürdött is benne. A rózsavíz az egyik legsokoldalúbb „varázsszer”, ami a rózsából kinyerhető. Az egész világon ismert és elismert szerként tartják számon számos iparágban. Finom rózsa illatú és remek hidratáló tulajdonsága mellett szántalan előnye van a használatának. Hasznos tulajdonságai mellett a 10 kedvenc rószavizes receptünket is megosztjuk! Érdemes tovább olvasni!
 
2021. 10. 24. 10:25:54
Vajon hol található Magyarország legzöldebb szállása? Mi úgy gondoljuk megtaláltuk: ez a Hét kenyér Ökovendégház. Folytatódik a 2 részes interjú sorozatunk képekkel, háttértörténettel. Egyszóval mindenről, amit tudni szeretnél egy igazi önfenntartó szállásról. 
 
 
2021. 09. 19. 09:39:00
Aloe vera gel
Az új sorozatunk első részében szeretnénk nektek bemutatni a méltán népszerű aloe vera gél-t! Az aloe vera leveleiből kinyert átlátszó gél rendkívüli bőrápoló tulajdonságokkal bír. Széles körben használják nyugtató, hűsítő, sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő hatása miatt. De mire is tudod használni pontosan a halhatattlanság növényének is nevezett aloe vera? Mi most bemutatunk 10+1 egyszerű, de nagyon hatákony felhasználási módot! Kattints, és olvass tovább!
 
2021. 08. 26. 14:09:17
A mai modern világban vajon mennyire lehet Magyarországon megvalósítani a közművek nélküli, várostól távol eső önfenntartó életet? Egy házaspár pont ebbe vágott bele. Kiköltöztek az erdőbe gyerekekkel együtt, és még egy ökovendégházat is megálmodtak. Ismerd meg érdekes történetüket.
 
 
2021. 07. 29. 11:27:00
Növényi alapú műanyag
Mennyire tekinthetőek környezetbarát alternatívának a biológiailag lebomló műanyagok? Mi is pontosan a növényi alapú műanyag, és hogyan készül? MIt jelent a biológiailag lebomló és komposztálható megnevezés? Ehhez hasonló kérdéseket boncolgatunk az avokádómagból készült műanyag apropóján.
 
Blogszűrő
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek