Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Trendi öko táska ráadás AJÁNDÉKKAL!

nana_taska_kicsi.jpgA ponyva szexi! Boltunkba érkeztek a Medence Re+Concept trendi reklámponyva táskái, kosarai és kiegészítői. Ha június 1. és 30. között vásárolsz, akkor egy SIMPLE szatyrot adunk ajándékba!

Hol kapható?

A Medence Re+Concept termékei a Zöldpolc ökoáruház budapesti boltjában vásárolhatóak meg. Weben egyelőre nem rendelhetőek.

Minden Re+Concept termék teljesen egyedi! Az egységes forma és minőségi kivitelezés mellett a táskák, kosarak, kiegészítők között nincs két egyforma darab. A felhasznált reklámponyva egyediségét örökli a termék. Ezért sajnos a Re+Concept termékek webáruházunkon keresztül nem rendelhetők.

Még egy ok arra, hogy ellátogass boltunkba, és kiválaszd az egyéniségéhez illő Re+Concept táskát. :)

AKCIÓ részletei
 
 • Vásárolj budapesti boltunkban az alábbi Medence Re+Concept termékek közül
  • Medence Re+Concept NANA kézitáska (10.400 Ft)
  • Medence Re+Concept EXPO kosár (7.600 Ft)
  • Medence Re+Concept PIAC kosár (7.500 Ft)
  • Medence Re+Concept PiPACK MINI szatyor (6.300 Ft)
  • Medence Re+Concept SZATYOR (4.300 Ft)
  • Medence Re+Concept SZATYOR Z+ (5.700 Ft)
 • A fenti termékek vásárlása esetén 1 db Medence Re+Concept SIMPLE szatyrot adunk ajándékba.
 • Az akció 2015. június 1. és 30. közötti vásárlások esetén érvényes.

medence-banner3.jpg

Tudj meg többet a Medence Re+Conceptről!

A Medence Csoport designerei újrahasznosított, le nem bomló anyagból (reklámmolinó és épületháló) készítenek strapabíró egyedi  táskákat, kosarakat, szatyrokat és egyéb kiegészítőket. A használt reklámmolinó és épületháló veszélyes hulladéknak minősül. Kreatív újrahasznosítása meghosszabbítja ezen anyagok életciklusát, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást.

Az anyag víz és UV álló. Két fő típusa a teli PVC ponyva és az épület háló. Ezen belül számtalan változata létezik. Minőségét a gyártási és a nyomtatási technológia is befolyásolja.

medence_reconcept_valogatas.jpg

A Re+Concept kollekció darabjait a hétköznapi szükségletek inspirálták. A táskák hozzáadott értéke a hasznosság, funkcionalitás mellett, hogy környezettudatos termékként és egyediségükkel felhívják a figyelmet, népszerűsítik az újrahasznosítás esztétikáját, szemléletét. A felhasznált anyagok grafikai változatossága biztosítja, hogy mindenki megtalálja egyéniségéhez leginkább passzoló darabokat, megfelelő kiegészítője legyen megjelenésének és feldobja, színesíts a hétköznapokat.

A már bevált formákat folyamatosan fejlesztik. A tartósság, és kényelem érdekében az alapanyagot kombinálják egyéb újrahasználható anyagokkal, mint például a vitorla, gumi-belső, tófólia, kamionponyva, textil és bőr maradék. A tervezés és gyártás Budapesten történik
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek