Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Újdonság - lebomló töltőanyag használata

zold_csomagolas_dobozok.jpgTalálós kérdés: Milyen térkitöltőt használ a Zöldpolc a csomagjaihoz? Mostantól levegőt és kukorica alapú, lebomló anyagot! :) Kattintson tovább, ahol részletesen olvashat legújabb fejlesztésünk részleteiről.


Cégünk nem csak a nevében zöld! Többek között a csomagolást is a lehető legkörnyezetkímélőbb módon próbáljuk megoldani. A fejlesztés előtt térkitöltő gyanánt hulladékot és apróra vágott karton doboz darabokat használtunk. Öko csomagolás, de sajnos nem túl esztétikus, és kevésbé hatékony.

2015-ben már egy hasonló géppel csomagolunk:

terkitolto_gep_oko.jpg

A gép lényegében levegővel tölti fel a műanyag tasakokat. Vagyis minimális anyagfelhasználás mellett maximalizálja a térkitöltést. Mi ezt is továbbgondoltuk. A magasabb költségek ellenére kukorica alapú, a környezet számára teljesen veszélytelen, 100%-ban lebomló tasakokat használunk.

Az erdemény nagyobb biztonságú, zöldebb és esztétikusabb csomagolás! A térkitöltőt keresse kiküldött csomagjainkban! :)

lebomlo_terkitolto_tasak.jpgdoboz_oko_terkitoltovel.jpg
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek