Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Újra indul a békakereső játék

bukalo_beka_kicsi.jpgIdén is megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott békakereső játékunkat. Nem kell mást tenned, mint megtalálni a termékeink között megbújó Zöldpolc békát, és esélyes vagy, hogy megnyerd ajándékutalványaink egyikét!


Tanítgattuk, szeretgettük, elvittük magunkkal nyaralni, mégis újra megszökött a piros szemű zöld leveli békánk. Annyira a szívünkhöz nőtt ez a kis rakoncátlan breki, hogy máris nagyon hiányzik nekünk. Segíts megtalálni a webáruház termékei között és nyerd meg az ajándékutalványok egyikét.

Játék menete

megszokott_a_beka_jatek.jpgA játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint figyelni egy héten keresztül a webáruházunkban található termékeket. A hét minden hétköznapján (hétfőtől péntekig) minden nap más és más termék mögé bújik el a kis leveli békánk. Ha megtalálod, hogy melyik terméknél rejtőzött el a kis rakoncátlan (valamelyik fő termékünk képén fogod megtalálni), akkor küldd el e-mail címünkre a termék nevét. 
Minden egyes beküldött e-mail, ami megfelel a lenti feltételeknek egy esélyt jelent arra, hogy kisorsoljuk a nevedet. Vagyis a sorsolásnál egy játékos neve annyiszor kerül be a virtuális kalapunkba, ahány helyes megfejtést küldött be a játék ideje alatt.

Egy adott természetes személy naponta csak egy helyes megfejtést küldhet be hozzánk. Ugyanazon személy különböző e-mail címekről küldött megfejtéseit érvénytelenítjük! Ebből következik, hogy 1 személy a játék ideje alatt legfeljebb 5 helyes megfejtéssel nevezhet.

A béka minden nap 9 óra környékén változtatja meg a helyét. A helyváltoztatásról Facebook oldalunkon külön be is számolunk. Eddig az időpontig lehet beküldeni az előző napra vonatkozó megoldást. Az utolsó, péntekre vonatkozó megfejtést egészen vasárnap éjfélig lehet beküldeni. A helyes megfejtések egy listába kerülnek, ahonnan a játék lezárása után kisorsoljuk a nyertest.

A termék első számú képén a következő béka képet kell keresned:
megszokott_a_beka.jpg
Fontos! A béka adott napon csak egy terméknél bújik el. A képnézegetőben (termék képek megtekintése nagyban) szereplő Zöldpolc vízjelen is van béka, de az minden termék esetén megjelenik. Ez nem számít helyes megfejtésnek.

Játék időtartama:

2013. október 14-20.
Sorsolás: 2013. október 21.
Eredményhirdetés: Facebook rajongó oldalunkon - A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Nyeremények:

I. helyezett - 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
II. helyezett - 7.000 Ft-os vásárlási utalvány
III. helyezett - 3.000 Ft-os vásárlási utalvány

Nyertesek:

I. Smál-Bölcs Babett - 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
II. Bámer Teodóra - 7. 000 Ft-os vásárlási utalvány
III. Ladovéri Katalin - 3.000 Ft-os vásárlási utalvány
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek