Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Ünnepeld velünk a Föld napját!

föld napjaVilágszerte április 22-én ünnepeljük a Föld Napját, amellyel felhívhatjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. Ünnepelj velünk mert most kedvezményt adunk, ha velünk teszel a Földért!

A Föld napját 192 országban tartják, Magyarországon 1990 óta rendezik meg. A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” A Föld napja ma már a világ legnagyobb környezeti eseménye, hiszen több mint egymilliárd ember cselekszik egy időben. Csatlakozz! Tégy az éghajlatváltozás ellen Te is!

Föld napja

2018 - LEGYEN MŰANYAGMENTES A VILÁG! Mondj nemet a kényelmes eldobhatóra! EGYSZER SE VEDD, NE FOGADD EL

Ha így folytatjuk, 2050-re több lesz a műanyag, mint a hal a tengerekben! Ne hagyjuk, hogy így legyen! Visszaszámlálás indul – tűnjön el a műanyag szemét az 50. Föld napjáig, 2020-ig. Van rá esély, ha mindenki változtat. Ne várj másra, kezd ma!

Mi minden segítséget megadunk ehhez a változtatáshoz!  Idén is érdemes lesz velünk ünnepelned a Föld napját, hiszen a hétvégén minden vásárlás esetén  5% kedvezményt adunk.

Föld napjaWebáruházunkban történő vásárlás esetén használd a lenti kuponkódot.

Kuponkód: 2018FOLDNAPJA
Érvényesség: 2018. április 22-én 0:00-23:59 érvényes

Beváltás: Pénztár oldal jobb oldalán található KUPON BEVÁLTÁSA doboz

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek