Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Ünnepelje velünk a Pick Pack 5. szülinapját!

ppp__2014_akcio_kis_logo.jpgA Pick Pack Pont immár 5. éve kínál kényelmes és környezetbarát szállítási alternatívát a futárszolgálathoz képest. Ünnepeljen velünk együtt! Ha 2014. november 17. és 30. között csomagját Pick Pack Pontra rendeli, akkor azt ingyen kiszállítjuk! Részletekért kattintson!
PICK PACK PONT SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ RÉSZLETEI


ÉRTÉKHATÁR NÉLKÜL RENDELHET PICK PACK PONTRA 0 FT-ÉRT.
CSAK NOVEMBER 30-IG ÉRVÉNYES!


Tudta, hogy a Pick Pack Pont szállítás nem csak kényelmes, de környezetbarát is? Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket. Ez annyi, amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

És azt tudta, hogy a Zöldpolc ökoáruház, mint Mo. legnagyobb ökoáruháza, a zöld boltok között elsőként kínálta ezt a környezetbarát szállítási módot? Erre nagyon büszkék vagyunk! Sőt tagja voltunk az első 15 olyan innovatív vállalkozás körének, akikkel a Lapker elindította ezt a szolgáltatást. Ezzel a lépéssel 2-3 évvel megelőztük a nagy webáruházakat és a többi zöld boltot. Így a kezdetek óta részesei vagyunk a Pick Pack Pont sikerének. VAN OKUNK HÁT AZ ÜNNEPLÉSRE! :)

Ünnepelje velünk együtt a Pick Pack Pont fennállásának 5. évfordulóját. Most 2 hétig INGYEN szállítunk a Pick Pack Pontokra.

Gondoljon már most a karácsonyra! Ha 2014. november 17. és 30. között adja le rendelését, és csomagját Pick Pack Ponton veszi át, akkor összeghatártól függetlenül INGYEN kiszállítjuk. Kerülje el a karácsonyi dugókat, a tömegnyomort, az idegeskedést. Ha most rendel tőlünk karácsonyi ajándékokat, akkor a kiszállításért sem kell fizetnie!

Nem ismeri még a Pick Pack Pont szállítási módot? Kattintson a Pick Pack Pont oldalunkra!

ppp_fekvo.jpg

SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK

A mellett, hogy a szállítási díjat teljes egészében megspórolhatja, a Pick Pack Pontos szállítás választásával a születésnapi játékban is részt vehet.

Az idei születésnapon különleges ajándékokkal kedveskednek a Pick Pack Pont-ot igénybevevő rajongóknak.

Nincs más dolga, mint:

1.      Csomagját Pick Pack Pont-ra rendelni.
2.      A következő linken regisztrálni a nyereményekért, a Pick Pack Pont csomag vonalkód megadásával: http://lp.pickpackpont.hu/szuletesnap/b.html

A csomag vonalkódot e-mailen kapja meg tőlünk a csomag feladásakor. Bővebb információt a nyereményjátékról a következő oldalon talál: 5. születésnapi Pick Pack Pont játék .

A játékban a november 17. és 30. között Pick Pack Pontra érkező csomagok vehetnek részt!
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek