Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Ünnepi nyitvatartás és szállítási információk!

 Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, ami megkönnyítheti a nyugodt és békés ünnepi készülődést a jelenlegi helyzetben!

RENDELÉS LEADÁSI HATÁRIDŐK, NYITVA és ZÁRVATARTÁS, minden amit a karácsonyi RENDELÉSEK ELŐTT FONTOS ELOLVASNI! 

FONTOS TUDNIVALÓK A KARÁCSONYI RENDELÉSEKHEZ!
Rendelési határidő, hogy még karácsony előtt odaérjen az ajándék:
--> December 17-én éjfélig bezárólag add le a rendelésed, ha szeretnéd, hogy még karácsony előtt odaérjen a csomag! A legutolsó időpont, amikor karácsonyi előtti érkezésű megrendeléseket dolgozunk fel: 2020. december 18. 11 óra, hiszen a futárcégek a 2020. december 18-án szállításra átvett csomagok kiszállítását vállalják még az ünnepek előtt. Nagyon fontos, hogy az utolsó időpontokban leadott rendelésekben megrendelt tételek RAKTÁRON legyenek!
--> Ami biztosan oda tud érni a fa alá december 17 után is, az a virtuális ajándékutalványunk.
-------------------------------
ÉV VÉGI NYITVA-ÉS ZÁRVATARTÁS:
A december 18-22 között leadott rendeléseket mielőbb átadjuk a futárszolgálatnak, az azonban nem garantált, hogy karácsonyig oda is ér. Ezek a csomagok legkésőbb a két ünnep között kerülnek kiszállításra a megadott címre.
December 23 - január 4 között pihenünk, így nem lesz sem szállítás, sem ügyfélszolgálat. Rendelést zavartalanul leadhatsz a webshopban, a csomagod kiszállítására január elején fog sor kerülni.
2021. JANUÁR 5-én NYITUNK, és VÁRUNK ÚJRA SZERETETTEL!
--------------------------------
Kellemes ünnepeket, jó egészséget, és a lehető legtöbb pihenést és feltöltődést kívánunk! 
Zöldpolc Ökoáruház csapat
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek