Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Választható ajándék minden vásárláshoz

ajandek_kicsi.jpgHa Ön ökoáruházunkban vásárol, akkor megajándékozzuk Önt egy apró ajándékkal. Önnek csak ki kell választania az Önnek tetsző ajándékot a "KOSÁR" oldalon.


Amennyiben webáruházunkban bármilyen ökoterméket vásárol, INGYEN küldünk Önnek egy választható ajándékot. Kérjük, hogy gesztusunk viszonzásául csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: Zöldpolc - környezettudatos vásárlók, vagy írjon 1 véleményt valamelyik termékünkről a termék oldalon található "Vásárlói vélemények" fülön.

green-gift-box.jpgÍzelítő a választható ajándékokból:

  • "Nem kérünk reklám anyagot" postaláda matrica
  • Mini fa figura
  • Mosódió próbacsomag
  • Shea vaj próbacsomag
  • Dr. Organic aloe vera gél

FONTOS! Ajándékot csak akkor tudunk Önnek küldeni, ha a "KOSÁR" oldalon megjelöli, hogy melyik ajándékot szeretné megkapni. A "KOSÁR" oldalt a webáruház fejlécének közepén található "MEGTEKINTÉS" link megnyomásával, vagy egy termék kosárba helyezésével érheti el. Vásárlásonként 1 ajándék választható, és a felkínált ajándékok a készlet függvényében változhatnak!

ajandek_valasztas.jpg

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek