Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Változás a házhoz szállításban és a csomagpontokban

2023. 03. 07. 19:58:00
2023. március 7-től futárszolgálatot váltottunk: a karbonsemleges DPD szállítja ezentúl a csomagjaitokat!

Mind a házhoz szállítást, mind a csomagpontos szolgáltatás érinti az a változás, amely március 7-én lépett életbe a Zöldpolc ÖKO webáruháznál. A GLS-t a DPD váltja, mert szeretnénk még jobb minőséget és még jobb árakat biztosítani számotokra!

Fontos változás, hogy a DPD csomagpontok 7(!) napig őrzik a csomagokat, és utánvét esetén csak bankkártyával tudtok fizetni náluk.

A DPD e-mail-ben értesíti a címzetteket a pontos szállítási idő megadásával 1 órás intervallumban, így kérjük, hogy figyeljétek az e-mail-t és amennyiben változtatni szeretnétek, akkor az e-mail-ben szereplő linkre kattintva kényelmesen át tudjátok állítani a kézbesítési időt, helyszínt.

Bízunk benne, hogy sokkal gördülékenyebb és kedvezőbb lesz számotokra az új futárszolgálat, amellyel kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, megjegyzésetek van, kérjük, hogy az info@zoldpolc.hu címre írjátok meg nekünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek