Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Visegrádi Négyek projekt a fenntartható fejlődésért

green4v4A Green4v4 projekt célja a megújuló energiaforrások és a fenntartható fejlődés koncepciójának terjesztése és népszerűsítése széles körben, a Visegrádi Négyek tagországaival együttműködve, a Visegrad Fund támogatásával.


A fenntartható megoldások használatának fontossága egyre inkább előtérbe kerül. A fosszilis energiahordozók lassan kimerülnek, és egyértelművé vált, hogy a mai fogyasztásunkat a jelenlegi struktúrában hosszú távon nem tudjuk fenntartani. A zöld megoldások alkalmazása nemcsak az ipari szektorban, hanem a mindennapi életünkben is nagyon fontos. Ezek a technikák az élet minden területén alkalmazhatóak, és egyre nagyobb a tudásbázis amiből meríthetünk.

A green4v4.eu oldal a fenti témákat fogja össze, és osztja meg a világgal. Mivel szeretnénk, ha minden kedves olvasónk tevékenyen tudna segíteni földünkön, egy „Házi Praktikák” rovatot is bevezettünk, ahol a mindennapi életünkhöz kaphatunk „zöld” segítséget. A témához kapcsolódó eseményekről egy beépített naptáron keresztül tájékozódhatunk. A könnyebb feldolgozhatóság érdekében az olvasók rendelkezésére bocsátottunk egy szószedetet, amiben a témával kapcsolatos szavak jelentését, magyarázatát találják.

A projektben résztvevő országok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia), saját területükön folyó kezdeményezésekről és történésekről számolnak be, amelyet látgatóink 5 nyelven olvashatnak.

Forrás: http://www.green4v4.eu/hu
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek